حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: افتتاح نمایشگاه هفته پژوهش با حضور هیات رییسه دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۲۵ |

افتتاح نمایشگاه هفته پژوهش با حضور هیات رییسه دانشگاه

بیست و پنجم آذرماه 97 و در دومین روز از هفته پژوهش، با حضور رییس و هیات رییسه دانشگاه، نمایشگاه هفته پژوهش در دانشگاه، در دو محل ساختمان علوم پایه و مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) گشایش یافت.
به مناسبت هفته پژوهش، نمایشگاه ویژه ای از آخرین دستاوردها و فعالیت های آزمایشگاههای تحقیقاتی و قطب های علمی دانشگاه در قالب برپایی 23 غرفه نمایشگاهی در طبقه زیرین ساختمان علوم پایه و نمایشگاهی از دستاوردهای پژوهشی دانشکده ها و واحدهای معاونت پژوهشی در قالب 16 غرفه در سالن مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شده بود که توسط دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، افتتاح و مورد بازدید هیات رییسه قرار گرفت.
بازدید کنندگان در این غرفه ها با توضیحات اعضای هیات علمی مسئول، در جریان کم و کیف فعالیت های پژوهشی و دستاوردهای فناورانه آزمایشگاههای تحقیقاتی، قطب های علمی و دانشکده ها قرار گرفتند.

علاقه مندان می توانند برای بازدید از غرفه های: دفتر همکاری ­های علمی- صنعتی، آزمایشگاه مرکزی، دفتر توسعه فناوری تجاری سازی و کارآفرینی، پژوهشکده سبز، انتشارات، مجلات دانشگاه و نیز دانشکده های فناوری های نوین، مهندسی عمران، مهندسی کامپیوتر، شیمی، فیزیک، مهندسی پیشرفت، مهندسی مکانیک، مهندسی  شیمی، نفت و گاز، مهندسی مواد و متالورژی و مهندسی راه آهن، به مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) و برای بازدید از غرفه قطب های علمی مواد سرامیک های پیشرفته در انرژی و محیط زیست، مکان سازی هوشمند، علوم و مهندسی سطح، نانو عمرانف ژئو زیست پایدار، توسعه فناوری بازیافت و تولید مواد از پسماندها و منابع نامتعارف، مسکن سبز و مجتمع  های زیستی پایدار، معماری اسلامی، اتوماسیون و قطب علمی حمل و نقل ریلی و همچنین بازدید از غرفه آزمایشگاههای تحقیقاتی فرایندهای نوین استخراج و بازیافت فلزات، بیوتکنولوژی، مهندسی آمایش محیط، ترافیک، فرایند غشایی، انرژی، آب و محیط زیست، شبیه سازی و کنترل سیستمها، آنتن و ماکروویو، شبیه سازی و کنترل سیستمها، جهاد دانشگاهی، مکاترونیک، سیستمهای تولید پایدار و آزمایشگاه تحقیقاتی مرکز پژوهشی فناوریهای بازیهای رایانه ای به دانشکده علوم پایه مراجعه نمایند.
این نمایشگاهها، تا پایان هفته پژوهش (چهارشنبه 28 آذر ماه) دایر خواهند بود.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 510 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.26 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3862