حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: انتصاب رییس دانشکده مهندسی خودرو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۲۴ |

انتصاب رییس دانشکده مهندسی خودرو

با حکم رییس دانشگاه، دکتر محمدحسن شجاعی فرد به سمت «رییس دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه» منصوب شد.
دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، طی حکم مورخ 97/9/24، دکتر محمدحسن شجاعی فرد را برای مدت دو سال به سمت «رییس دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه» منصوب کرد.
در بخشی از حکم رییس دانشگاه خطاب به رییس دانشکده مهندسی خودرو آمده است: امید است با همتی بلند و عزمی منبعث از توکل به قادر متعال و با پیروی از آموزه های اسلامی و همکاری و همیاری تمامی اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان، در طول تصدی این مسئولیت شاهد ارائه کارنامه ای درخشان با ایجاد تحول در فعالیت های آموزشی و پژوهشی و ارتقای جایگاه علمی دانشکده مطابق با سیاستها، خط مشی و راهبردهای دانشگاه بر اساس اهداف کمی و کیفی برنامه توسعه چهارم راهبردی باشیم. شایسته است تمامی مساعی خویش را با همکاری کلیه اعضای دانشکده، برای ترفیع جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه به منظور قرار گرفتن در جمع ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان به کار بندید.
روابط عمومی دانشگاه، این انتصاب شایسته را به دکتر شجاعی فرد تبریک می گوید و برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون دارد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 572 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3858