حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: بازدید نماینده نی ریز و استهبان در مجلس شورای اسلامی از دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۲۰ |

دکتر اصغر مسعودی (نماینده نی ریز و استهبان در مجلس شورای اسلامی)، نوزدهم آذرماه 1397 از دانشگاه علم و صنعت ایران بازدید کردند.
در این بازدید دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، دکتر محمدی (معاون پژوهش و فناوری) و دکتر واحدی (معاون آموزشی دانشگاه)، در خصوص پیشرفت های اخیر دانشگاه در حوزه های پژوهش، فناوری و نوآوری گزارشی ارایه نمودند.
در این نشست صمیمانه همچنین دکتر خاوندی به عنوان رییس پژوهشگاه مهندسی مواد و انرژی، در خصوص همکاری های علمی دانشکده مهندسی مواد و متالورژی با دانشگاه انسام فرانسه و نیز پیگیری تفاهم نامه همکاری های علمی دانشگاه و پژوهشگاه برای پذیرش دانشجوی مشترک، نکاتی را بیان کردند.
دکتر مسعودی (نماینده نماینده نی ریز و استهبان در مجلس شورای اسلامی) نیز ضمن ابراز خوشحالی از توسعه علمی و موفقیت دانشگاه در حوزه های فناوری، نوآوری و روابط بین الملل، توصیه کردند دانشگاه در حل مشکلات صنعتی، اهتمام بیشتری داشته باشد و در این راستا ارتباط بین دانشگاهها و پژوهشگاهها را بیش از پیش تقویت نماید.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 139 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3858