:: نشست هیات رییسه دانشگاه با رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۲۰ |

نشست هیات رییسه دانشگاه با رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها

نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاهها، نوزدهم آذرماه 1397 در دانشگاه علم و صنعت ایران حضور یافت.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر رستمی (رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها)، صبح دوشنبه 19 آذر در نشست هیات رییسه دانشگاه در سالن جلسات ریاست دانشگاه شرکت کرد و سپس یکی از مراکز تحقیقاتی دانشگاه را مورد بازدید قرار داد.
در نشست هیات رییسه دانشگاه و رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها که با حضور حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد (رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت ایران) برگزار شد؛ ابتدا دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) به معرفی دانشگاه علم و صنعت ایران و توضیح وضعیت فعلی دانشگاه در ابعاد آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فناوری و ذکر رتبه های کسب شده توسط دانشگاه در نظام های رتبه بندی بین المللی پرداخت.
دکتر ذاکری با اشاره به شهرت دانشگاه علم و صنعت ایران در تربیت دانشجوی متخصص و تقاضا محور، گفت: دانشگاه ما از دیرباز به دلیل داشتن کارگاهها و آزمایشگاههای تخصصی، نیروی کار موفق برای صنایع تربیت کرده و دانش آموختگان آن در صنایع مهم و مصادر اجرایی کشور مشغول خدمت هستند و دانشگاه نیز ارتباط بسیار خوبی با مراکز صنعتی دارد. در همین راستا نیز در سالهای گذشته اقدام به تاسیس چند دانشکده خاص و منحصر به فرد نموده که برخی از آنها مانند دانشکده مهندسی راه آهن، در خاورمیانه بی نظیر هستند.

رییس دانشگاه با تاکید بر اینکه ارتباط دانشگاه علم و صنعت ایران با صنایع و تلاش محققان آن برای رفع مشکلات صنایع، از نقاط قوت این دانشگاه است، گفت: در چند سال گذشته، توجه به مراکز رشد و واحدهای فناور را در دستور کار دانشگاه داشته ایم و هفته آینده نیز با حضور معاون علمی ریاست جمهوری، اولین مرکز نوآوری دانشگاه را افتتاح خواهیم کرد.
دکتر ذاکری با اشاره یه دیدار دانشگاهیان با مقام معظم رهبری در ماه رمضان گذشته گفت: در آن دیدار مقام رهبری دغدغه ها و توصیه های خود در خصوص مسایل دانشجویی و دانشگاهی را مطرح فرمودند که در پی آن ما نیز در دانشگاه مطالب را در شورای دانشگاه بحث و تحلیل کردیم و مواردی که قبلا کمتر توجه شده بود را در برنامه خود قرار دادیم. وی افزود: این دانشگاه سابقه خوبی در تدوین برنامه راهبردی خود دارد و شاخص های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و.. در این برنامه مدون شده تا با برنامه به سمت دستیابی به اهداف حرکت کنیم. در ابعاد فرهنگی نیز تعامل خوبی با دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه داریم و فضای خوبی با توجه به سلایق مختلف دانشجویان برای شرکت و فعالیت در تشکلهای دانشجویی در ابعاد مختلف وجود دارد.
رییس دانشگاه از جمله فعالیت های فرهنگی پر استقبال دانشگاه، به برگزاری اردوی معارفه ورودی های جدید دانشگاه در مشهد مقدس اشاره کرد و از آن به عنوان تجربه ای خوب و فرهنگی برای دانشگاه با مشارکت 70 درصد دانشجویان ورودی نام برد.

دکتر ذاکری در بحث ازدواج دانشجویی به پیگیری های دفتر نهاد اشاره و تاکید کرد: دانشگاه تا حد توان کمک هایی که می تواند خواهد داشت و برای دانشجویان، تسهیلاتی در مقررات قایل شدیم مبنی بر آنکه دانشجویی که در دوران دانشجویی ازدواج می کند با شرایطی بتواند از افزایش یک ترم سنوات برخوردار شود.
در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد (رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)، با آرزوی موفقیت برای حجت الاسلام والمسلمین دکتر رستمی، در تکمیل گزارش ریاست دانشگاه، به تعریف ماموریت های خاص برای دانشگاه و واگذاری اجرای چند پروژه ملی به دانشگاه از جمله پلتفرم ملی خودرو، ماهواره، فناوری عصبی و... اشاره کرد. سپس حجت الاسلام والمسلمین دکتر رستمی سخنان کوتاهی ایراد کرد. وی گفت: حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد از پیشکسوتان نهاد و جهاد و منشا حرکت و خیر هستند و دکتر ذاکری نیز از چهره های علمی هستند که ذکر خیرشان در وزارت هست و دانشگاه علم وصنعت ایران نیز با قدمتی نود ساله از دانشگاههای مهم و ریشه دار و دارای ضریب تاثیر هم در فضاهای مختص دانشگاهی و هم در زمینه های سیاسی و اجتماعی است.
رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها تاکید کرد: با افتخار می گوییم با توجه به فرصتها و امکانات، عملکرد دانشگاهها بسیار خوب بوده و کارنامه قابل دفاع و درخشانی دارند ولی کارهای انجام نشده، بسیار بیشتر از کارهایی است که انجام شده است.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر رستمی با اشاره به برگزاری جلسه طرح آسیب های اجتماعی و از جمله طلاق، در حضور مقام معظم رهبری گفت: چهار میلیون جوان دانشجو در کشور داریم که اگر این فرصت مدیریت شود، بحث ازدواج حل می شود و در آن جلسه، این بحث ازدواج را متوجه دانشگاهها کردند که موضوع اصلاح قوانین برای انجام این مهم مطرح شد. همچنین می توان از ظرفیت های خیرین برای ساخت خوابگاههای متاهلی در دانشگاه استفاده کرد که باید مورد توجه مسئولان دانشگاهها قرار گیرد. وی افزود: در بحث حرکت فرهنگی زیارت نیز برنامه ریزی شده است با همکاری دفتر نهاد و آستان قدس رضوی، تمامی دانشجویان زیارت اولی به صورت اردویی یا موردی به مشهد عازم شوند و مباحث دیگر فرهنگی نیز با جدیت دنبال می شود.
رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و اعضای هیات رییسه، سپس از یکی از مراکز تحقیقاتی دانشگاه بازدید و از نزدیک در جریان دستاوردها و فعالیت های پژوهشگران آن قرار گرفتند.

Sapp.ir/iust_iran
دفعات مشاهده: 187 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.25 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3899