حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: برگزاری مسابقه ایده های برتر دانشکده شیمی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۸ |

برگزاری مسابقه ایده های برتر دانشکده شیمی

مراسم اختتامیه مسابقه ایده های برتر دانشکده شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران با برگزاری چند سخنرانی و معرفی گروه های برتر شنبه 17 آذرماه در مجتمع امام خمینی(ره) برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر گرشاسبی دبیر این مسابقه گزارشی از نحوه برگزاری آن ارائه کرد و گفت: مسابقه مذکور در آینده به طور گسترده تر در سطح تمامی دانشکده ها برگزار می شود. اما جذب ایده ها برای این مسابقه دو هفته به طول انجامید و در نهایت 40 طرح با مشارکت 12 استاد و 80 دانشجو دریافت شد.
وی افزود: برخی ایده ها خام و غیرقابل تجاری سازی بودند و کنار گذاشته شدند، ولی هنوز برای رفع نقاط ضعف و شرکت در مسابقه ایده برتر در سطح دانشگاه فرصت دارند.
در ادامه دکتر رحیمی رئیس دانشکده شیمی با تبریک روز دانشجو و یادآوری یاد و خاطره اساتید پیشکسوت اظهار امیدواری کرد مسیر طی شده توسط نسل های قبلی برای تعالی دانشکده شیمی، دانشگاه و کشور توسط نسل جوان تکمیل شود.
وی افزود: باید هشیار باشیم و افرادی که وظایفشان را به درستی انجام نمی دهند باید استعفا دهند. اگر استادی کار خود را درست انجام نمی دهد، به وی تذکر دهید. 16 آذر شما این است. توانایی رشد و پیشرفت در اساتید و دانشجویان ما وجود دارد و با همکاری یکدیگر باید در همین راستا تلاش کنیم.

سپس دکتر بهشتی مدیر مرکز رشد دانشگاه به تشریح ماموریت ها و وظایف مرکز رشد دانشگاه پرداخت و گفت: در برنامه راهبردی دانشگاه تبدیل آن به دانشگاه کارآفرین و حل مسائل اجتماع پیش بینی شده و مرکز رشد در همین راستا وظیفه دارد تا سال 1400 تعداد شرکت های مستقر را از 18 به 100 شرکت برساند. در حال حاضر تعداد این شرکت ها 36 شرکت بوده و سه برابر شدن این رقم باید در عرض سه سال رخ دهد.
وی در تشریح روند پذیرش و تجاری سازی یک ایده در مرکز رشد افزود: ایده ها باید از قابلیت اجرا و قابلیت تجاری سازی برخوردار بوده و بازار قابل توجهی داشته باشند. دکتر بهشتی در ادامه نحوه ایجاد شرکت های دانش بنیان در دانشگاه و عقد قرارداد میان این شرکت ها و صنعت با پشتیبانی دانشگاه علم و صنعت ایران را تشریح کرد.
در پایان جوایزی به اعضای 5 گروه برتر شامل یک گروه برنده ویژه و 4 گروه منتخب اصلی دیگر اعطا شد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 232 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.26 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3858