حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: تعداد دانشمندان یک درصد برتر پراستناد دانشگاه علم و صنعت ایران به عدد 17 رسید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۲۰ |

تعداد دانشمندان 1 درصد برتر پر استناد دانشگاه علم و صنعت ایران به عدد 17 رسید

بر اساس آخرین اعلام نظام رتبه بندی بین المللی ESI، تعداد دانشمندان 1 درصد برتر دانشگاه علم و صنعت ایران نسبت به 6 سال گذشته، بیش از 5 برابر افزایش یافته و از تعداد 3 نفر در سال 2013 به 17 نفر در سال 2018 افزایش یافته است.
پیش از این تعداد دانشمندان 1درصد برتر پراستناد دانشگاه علم و صنعت ایران 15 نفر بودند که در جدیدترین رتبه بندی این موسسه معتبر بین المللی، نام دکتر علی ملکی (عضو هیات علمی دانشکده شیمی) و دکتر اسدالله آقاجانی (عضو هیات علمی دانشکده ریاضی)، در جمع دانشمندان یک درصد برتر پراستناد دانشگاه علم و صنعت ایران مشاهده می شود.

گفتنی است امروزه استناد به عنوان مهمترین شاخص تعیین میزان اثرگذاری در پژوهش در سطح بین ­المللی پذیرفته شده است؛ بنابراین استناد، میزان مرجعیت علمی را بیان می کند.
 قرار گرفتن در جمع پژوهشگران یک درصد برتر دنیا، نیازمند بکارگیری راهبردها و راهکار‌های مناسب و همچنین تلاش و پشتکار است. نگاهی به تعداد پژوهشگران یک درصد برتر کشور به نسبت کل اعضای هیات علمی کشور موید این ادعا می­باشد، اما نباید فراموش کرد که مهمترین رکن در پژوهش، مساله محوری است. در کوتاه مدت یا بلند مدت بهترین هدف برای پژوهش، تبدیل علم تولید شده به ثروت و قدرت است، بنابراین تبدیل شدن به پژوهشگر یک درصد برتر بین المللی به تنهایی نمی تواند هدف مناسبی باشد.
لازم به توضیح است که یکی از فرآورده­‌های کمپانی (کلاریویت آنالتیکس) آی.اس.آیISI  است که ای اس آیESI  پایگاه شاخص­‌ های اساسی علم یا نویسندگان یک درصد برتر دنیا نیز از طریق همین فرآورده ارائه می­ شود. نویسندگان، برحسب تعداد استناد‌های دریافتی مقالات آنها در رشته ‌‌های 22 گانه علم، مرتب سازی می­ شوند و یک درصد آنها تحت عنوان نویسندگان یک درصد برتر انتخاب می­شوند.
علیرغم اینکه دسته بندی 22 گانه ارائه شده توسطESI  بسیار کلی است، اما فعالیت­‌های یک پژوهشگر می­تواند در چند دسته­ بندی قرار گیرد. برای قرار گرفتن در مجموع پژوهشگران یک درصد برتر، شرط حداقل استناد تعیین شده است که دو ماه یکبار روزآمد می شود.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1015 بار   |   دفعات چاپ: 46 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3858