مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مصاحبه تخصصی دکترای برق 98
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

گواهینامه HSE

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه دکتری آقای علیرضا احمدی منش ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۳ |
چکیده
شبکه‌های الکتریکی به ‌طور مداوم در حال گسترش و پیچیده‌تر شدن هستند. در شبکه‌های تجدید ساختار یافته جدید، شرکت‌های برق از ساختار متمرکز خارج شده و با شرکت‌های غیرمتمرکز جایگزین شده که در بین آنها اصول اقتصادی بازار برق جاری می‌باشد. با بررسی تمامی‌ مراجع مشخص گردیده که قیمت‌گذاری توان راکتیو بر اساس ضریب قدرت بار موثر و عادلانه نمی‌باشد. برای همین منظور مطالعات و بررسی‌های متعددی در مقالات متعدد به منظور ارائه یک روند عادلانه و مناسب برای قیمت گذاری توان راکتیو انجام گرفته است. در این رساله علاوه بر بررسی و تصحیح برخی ایرادات روش‌های پیشین اجرای بازار توان راکتیو، با در نظر گرفتن تلفات توان راکتیو حاصل از توان اکتیو، رویکرد جدیدی برای تسویه بازار توان راکتیو ارائه شده است. از آنجایی که عبور توان اکتیو به خودی خود باعث بوجود آمدن تلفات توان راکتیو می‌شود، در نظر گرفتن این تلفات یکی از اهداف اصلی این رساله می‌باشد. بنابراین، در این رساله تلاش شده تا علاوه بر بهبود بازار توان راکتیو، رقابت عادلانه بین تولید کنندگان ایجاد کند. برای این منظور ضمن ارائه یک روش تخصیص تلفات جدید برای توان راکتیو، روش‌ها و ساختارهای مختلفی برای در نظر گرفتن این تلفات در بازار توان راکتیو ارائه شده است. همچنین در این رساله با بررسی نیروگاه‌های انرژی تجدیدپذیر، به مشارکت این نیروگاه‌ها در تأمین توان راکتیو پرداخته و یک روش تسویه بازار مناسب در حضور این منابع ارائه شده است. لازم به ذکر است که پیچیدگی‌های پیشین شبکه قدرت با پیدایش منابع انرژی تجدیدپذیر بیش از پیش گشته است و ایجاد یک محیط عادلانه برای رقابت بین تمام تولیدکنندگان پیچیده‌تر خواهد شد. همچنین در انتهای این رساله به منظور در نظر گرفتن دیگر اهداف مورد نظر بهره‌بردار، تابع چند هدفه‌ای که هزینه، تلفات، پایداری و آلودگی را در نظر گرفته، ارائه شده است. به منظور بررسی مدل‌های پیشنهادی، شبیه‌سازی‌های لازم بر روی شبکه‌های استاندارد انجام شده و نتایج با یکدیگر و همچنین روش‌های پیشین مقایسه شده است.
دفعات مشاهده: 239 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 3958