معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: برگزاری جلسه تودیع و معارفه دبیران کانون ها ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۲ |
جلسه تودیع و معارفه دبیبران کانون های فرهنگی هنری دانشگاه، روز سه شنبه ۹۷/۹/۶ با حضور جناب آقای دکتر شریعت معاون محترم اجتماعی فرهنگی و جناب آقای دکتر قائمی مدیر امور فرهنگی و فغوق برنامه در سالن جلسات ساختمان پانزده خرداد برگزار گردید. در این جلسه دبیران دوره قبلی کانون ها ضمن ارائه فعالیت های خویش ببه بیان مشکلات فراروی فعالیت کانون ها پرداختند. در پایان ضمن آشنایی با دبیران جدید، از زحمات دبیران دوره قبلی فعالیت کانون ها تقدیر به عمل آمد.
دفعات مشاهده: 21 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد