درباره دانشکده::
تماس با دانشکده::
سخن هفته
امام جعفرصادق (علیه‌السلام):

مَن ماتَ مِنکُم وَ هُوَ مُنتظِرٌ لِهذا الأََمرِ کان کَمَن هوُ مَعَ القائِمِ فی فُسطاطِه.

هر کس از شما که در حال انتظار ظهور حضرت مهدی(علیه‌السلام) از دنیا برود همچون کسی است که در خیمه و معیّت آن حضرت در حال جهاد به سر می‌برد. (بحار)

پیوندبا سیستم های دانشگاه

پیوندهای مفید
لینگ های مفید

:: مدال آور مسابقات تیراندازی دانشجویان پسر دانشگاه وموسسات آموزش عالی کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۰ |
حسین پار، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در این باره گفت: بر اساس پتانسیل ورزشی دانشگاه و رویکرد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جهت توسعه ورزش تیر اندازی در بین دانشجویان دانشگاه‌های کشور، میزبانی این مسابقات به دانشگاه صنعتی کرمانشاه محول شد.
حسین پار در ادامه اضافه کرد: بر اساس فراخوان اولیه، ۳۹ دانشگاه از سراسر کشور برای حضور در این رقابت‌ها اعلام آمادگی کردند که مسابقات در دو بخش تفنگ و تپانچه بادی با حضور ۶۰ ورزشکار برگزار گردید.
مدیریت تربیت بدنی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در خصوص روند برگزاری مسابقات، عنوان کرد: در کنار جوان بودن دانشگاه صنعتی کرمانشاه، روند مسابقات با حمایت ریاست و دیگر مسئولین دانشگاه، رضایت بخش و همراه بانظم بوده است.
وی در ادامه ضمن اشاره به حضور دانشجویان با مدال‌های کشوری در این مسابقات، یادآور شد: با توجه به توصیه دین مبین اسلام به ورزش تیراندازی، رویکرد ما در برگزاری این مسابقات توجه به توسعه این ورزش در دانشگاه‌ها و همچنین تشویق دانشجویان به انجام این ورزش می‌باشد.
حسین پار تصریح کرد: در کنار بحث معرفی پتانسیل‌های دانشگاه صنعتی کرمانشاه و معرفی آداب، رسوم، فرهنگ و تاریخ استان، هدف دیگر ما از میزبانی این مسابقات با توجه به هفته گرامیداشت وحدت، ایجاد همدلی بین دانشجویان سراسر کشور با اقلیت‌های قومی می‌باشد.
حسین پار، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، نتایج مسابقات تیراندازی قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه‌های کشور را به شرح ذیل اعلام کرد:
نتایج انفرادی در رشته تفنگ بادی؛

نفر اول: پوریا نوروزیان از دانشگاه علمی کاربردی اصفهان

نفر دوم: امیر فانی از دانشگاه بوعلی سینای همدان

نفر سوم: پویا حقیقت‌جو دانشگاه هنر اصفهان

نتایج تیمی در رشته تفنگ بادی؛

تیم اول: دانشگاه فردوسی مشهد

تیم دوم: دانشگاه اصفهان

تیم سوم: دانشگاه علمی کاربردی تهران

نتایج انفرادی در رشته تپانچه بادی؛

نفر اول: علی دریاتبار از دانشگاه پیام نور کرمانشاه

نفر دوم: مسعود نوروزی از دانشگاه اصفهان

نفرسوم: محمد رضا رستمی از دانشگاه علم و صنعت تهران
نتایج تیمی در رشته تپانچه؛

تیم اول: دانشگاه اصفهان

تیم دوم: دانشگاه علم و صنعت ایران

تیم سوم: دانشگاه فردوسی مشهد

مجموع تیمی در دو رشته تفنگ بادی و تپانچه؛

تیم اول: دانشگاه اصفهان

تیم دوم: دانشگاه فردوسی مشهد

تیم سوم: دانشگاه علم و صنعت ایران

گفتنی است، این مسابقات با حضور اختری، ریاست دانشگاه، معاونین و مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه، نجاریان، نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رحیمی، مدیرکل ورزش جوانان استان کرمانشاه، نظری، رئیس هیأت تیراندازی استان کرمانشاه و همچنین با حضور  سرپرست انجمن تیراندازی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سرپرست فنی مسابقات، سرداور و ژوری آر تی اس، ژوری میدان، فخری، داور خط و صالحی، داور خط برگزار شد.
دفعات مشاهده: 78 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

مطالب مشابه

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3862