مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مصاحبه تخصصی دکترای برق 98
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

گواهینامه HSE

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه دکتری آقای محمدرضا حسن زاده ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۷ |
چکیده
در این رساله دکتری روش¬هایی در سطوح سیستمی و مداری ارائه شده است که مستقل از تکنولوژی  مورد استفاده، باعث بهبود کارآیی مدولاتورهای دلتا-سیگمای زمان¬پیوسته از لحاظ حداکثر پهنای¬باند قابل دستیابی، توان مصرفی و دامنه¬پویایی می¬شوند. در سطح سیستمی با مدل¬سازی محدودیت فرکانسی عناصر فعال و تاثیر آن در طراحی مدولاتور، ضرایب آن با الگوریتمی که ارائه شده است، طوری به دست می¬آیند که رفتار مدولاتور در سطح مداری شبیه به رفتار مدولاتور ایده¬آل خواهد بود. در سطح مداری با ارائه یک روش جبران¬سازی فرکانسی، خطینگی و حاشیه فاز تقویت¬کننده¬ها افزایش یافته و در نتیجه نسبت سیگنال به نویز مدولاتور در مقایسه با حالتی که از تقویت¬کننده های معمول استفاده شود افزایش می¬یابد. علاوه بر این مدل¬سازی مناسب برای بررسی رفتار غیرخطی تقویت¬کننده¬ها و فیدبک¬های DAC در مدولاتور صورت گرفته است. یک روش برای جلوگیری از ناپایداری مدولاتور نیز ارائه شده است که می¬تواند در مدولاتورهای با درجه بالا (مثلاً درجه سه و بالاتر) مورد استفاده قرار گیرد. ایده¬های پیشنهادی در طراحی سیستمی و مداری یک مدولاتور درجه چهار با پهنای¬باند ۲۰MHz و فرکانس نمونه¬برداری ۶۴۰MHz که دارای کوآنتایزر چهار بیتی می¬باشد به کار گرفته شده است.

دفعات مشاهده: 211 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 3937