حدیث هفته

... و هو شهر اوله رحمه و اوسطه مغفره و اخره عتق من النار.

رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:

رمضان ماهی است که ابتدایش رحمت است و میانه اش مغفرت و پایانش آزادی از آتش جهنم.

بحار الانوار، ج 93، ص 342

شهادت حضرت امام علی(ع) تسلیت باد

:: حضور رییس دانشگاه علم وصنعت ایران در چهارمین اجلاس روسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۶ |

چهارمین نشست روسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه روز شنبه سوم آذر ماه 1397 در مرکز همایش‌های بین‌المللی منطقه آزاد کیش برگزار شد.
در نشست‌های این اجلاس روسا و معاونین 18 دانشگاه از روسیه و 13 دانشگاه از ایران حضور داشتند، در خصوص پیشرفت‌های حاصل شده طی سال گذشته همراه با ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاهی بین دو کشور بحث و گفتگو شد.
دکتر ذاکری، رییس دانشگاه علم و صنعت ایران، طی سخنرانی‌ خود ابتدا ضمن تشکر از برگزارکنندگان چهارمین اجلاس روسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه، این اجلاس سالانه را فرصتی برای شناخت بهتر از قابلیت‌های طرفین و بسترساز توسعه همکاری‌های علمی بین دو کشور دانست. وی گفت: در این گونه اجلاس‌ها که روسا و معاونین دانشگاه‌های برتر در کنار مقامات عالیرتبه آموزش عالی و رایزنان علمی و سفرا دو کشور حضور می‌یابند، شایسته است علاوه بر بسترسازی برای توسعه همکاری‌های علمی بین دانشگاه‌ها، حضور مشترک دانشگاه‌ها در پروژه‌های بزرگ بین دو کشور و ایفای نقش موثر آنها در تبادل فناوری مد نظر قرار گیرد.
وی گفت سه حوزه انرژی، حمل و نقل و طراحی توربین گاز از اولویت‌های همکاری علمی دانشگاه علم و صنعت ایران با دانشگاه‌های روسیه است. ایشان با اشاره به اینکه در جریان دومین اجلاس روسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه در تهران، دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه پلی‌تکنیک سن‌پترزبورگ تفاهم‌نامه همکاری امضا و تبادل نمودند و پس از بازدید اساتید آن دانشگاه از دانشگاه علم و صنعت ایران، ملاقات روسا و معاونین دو دانشگاه در سن‌پترزبورگ و برنامه‌ریزی برای توسعه روابط بین دو دانشگاه، امروز در اجلاس چهارم حاصل این تلاش‌ها، در قالب توافقات دو دانشگاه برای همکاری در دو حوزه نیروگاه و توربین امضا و مبادله خواهد شد و علاوه بر آن در جریان این اجلاس مذاکراتی برای تعریف و اجرای روند همکاری در دوره‌های دکترا و تبادل دانشجوی دکترا بین دو دانشگاه انجام می‌شود.

رییس دانشگاه علم وصنعت ایران همچنین گفت این دانشگاه با داشتن تنها دانشکده مهندسی راه‌آهن در کشور و خاورمیانه  مذاکراتی با دانشگاه حمل و نقل روسیه (MIIT) برای توسعه همکاری در حوزه حمل و نقل انجام داده است. وی همچنین به دو دستاورد دیگر همکاری علمی و صنعتی ایران و روسیه اشاره کرد و گفت با بهره‌گیری از مدل 2+2 یعنی دو دانشگاه و دو صنعت از دو کشور، که در سال گذشته در همین اجلاس در مسکو از سوی دانشگاه علم و صنعت برآن تاکید شد؛ در مورد اول همکاری دانشگاه‌های ایران و روسیه برای کاهش زمان و توسعه میزان ترانزیت بار، از جنوب شرق آسیا به روسیه و اروپا، و در مورد دوم حضور دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه MIIT در پروژه برقی کردن راه‌آهن گرمسار-اینچه‌برون، براساس مذکرات با راه‌آهن ج.ا.ایران نهایی شده است.
در پایان ایشان پیشنهاد همتایابی با ایجاد و تقویت ارتباط در سطح روسای دانشکده‌های در دانشگاه‌های همکار را طرح نمود.
از سوی دیگر رییس انستیتو انرژی و حمل و نقل دانشگاه پلی‌تکنیک سن‌پترزبورگ در سخنرانی‌اش در این اجلاس، چندین بار به همکاری آن دانشگاه با دانشگاه علم و صنعت ایران اشاره کرد و گفت انجام سفرهای متقابل و حضور هیاتی به ریاست رییس دانشگاه علم و صنعت ایران در آن دانشگاه و توافق‌های انجام شده در سال جاری و امضای پیوست همکاری در زمینه انرژی و توربین برای تفاهم‌نامه جاری بین دو دانشگاه در حاشیه این اجلاس اقدامات مهمی است که برای توسعه همکاری انجام شده است. ایشان همچنین بهره‌گیری از مدارس تابستانه و زمستانه به عنوان روش موفقی در آن دانشگاه که برای برگزاری دوره‌های کوتاه مدت انجام می‌شود، مطرح نمود.
معاون بین‌الملل دانشگاه حمل و نقل روسیه (MIIT) نیز در سخنرانی‌اش در این اجلاس، به اهمیت همکاری با دانشگاه‌های ایران خصوصا دانشگاه علم و صنعت ایران که دارای دانشکده تخصصی در حوزه حمل و نقل ریلی است، اشاره کرد و گفت آماده توسعه همکاری‌های علمی و صنعتی در این حوزه است.
شایان ذکر است که اجلاس روسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به طور سالانه به ترتیب در روسیه و ایران برگزار میشود و دوره چهارم پس از برگزاری دو دوره در مسکو و یک دوره در تهران این بار در کیش و به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد. در مراسم افتتاحیه پس از سخنرانی روسای دانشگاه تهران و دانشگاه مسکو، سفیر روسیه در تهران و معاون سازمان منطقه آزاد کیش و قائم‌مقام وزیر علوم تحقیقات و فناوری در امور بین‌الملل سخنرانی کردند.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 298 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.27 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3862