حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: تقدیر از دانشجویان ممتاز واحد نور دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۶ |

تقدیر از دانشجویان ممتاز واحد نور دانشگاه

مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز واحد نور دانشگاه، ششم آذرماه 1397 در سالن جلسات ساختمان ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم، ابتدا دکتر جبارعلی ذاکری (رییس دانشگاه)، از زحمات اساتید، دانشجویان و کارکنان واحد نور دانشگاه تقدیر کرد و افزود: علیرغم مشکلاتی که چند سال قبل برای ساختمان واحد نور پیش آمد و تمامی دانشجویان این واحد به تهران منتقل شدند، دانشجویان آن در زمینه های مختلف آموزشی و پژوهشی عملکرد خوبی داشته اند.
در ادامه، دکتر اعلائیان (رئیس واحد نور و عضو هیات علمی دانشکده ریاضی دانشگاه)، ضمن معرفی دانشجویان ممتاز حاضر در جلسه گفت: این واحد کار خود را با تنها 16 دانشجو آغاز کرد و در حالی دانشجویان آن به تهران منتقل شدند که 13 گرایش با 400 دانشجو در واحد نور شکل گرفته بود.
در ادامه این نشست از خانم حافظی و آقایان عزتی، نوریان و وزیری نیا دانشجویان واحد نور که همگی در مقطع دکترا در دانشگاه های مختلف و از جمله دانشگاه علم و صنعت ایران پذیرفته شده و مشغول به تحصیل هستند با اعطای لوح و هدایایی تقدیر شد.  ارائه نظرات و پیشنهادات دانشجویان در مورد امور مختلف آموزشی و پژوهشی پایان بخش نشست یادشده بود.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 188 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code