دانشکده::

انجمن علمی معماری و شهرسازی

وب سایت قطب علمی
آزمایشگاه تحقیقاتی متعامل

سایت دانشکده معماری را چگونه ارزیابی می کنید:

:: نشست وکارگاه هندسه در معماری اسلامی و کاربرد آن در معماری امروز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۵ |
انجمن علمی مهندسی معماری و شهرسازی دانشگاه علم وصنعت ایران نشست و کارگاه هندسه در معماری اسلامی و کاربرد آن در معماری امروز  را برگزار می‌نماید. پوستر

انجمن علمی مهندسی معماری و شهرسازی دانشگاه علم وصنعت ایران نشست و کارگاه هندسه در معماری اسلامی و کاربرد آن در معماری امروز  را برگزار می‌نماید:
مقرنس یکی از عناصر تزئینی در معماری ایرانی اسلامی است که در زیباسازی بنهای ایرانی به‌ویژه مساجد و آرامگاه‌ها نقش مهمی دارد. مقرنس نوعی تزئین حجمی و تاقچه‌بندی آذینی است که در زیر گنبدها و نیم‌گنبدهای روی ایوان‌ها و درگاه‌های ورودی استفاده می‌شود و در ساخت آن از آجر یا گچ و یا کاشی استفاده می‌شود. مقرنس‌ها را می‌توان از جمله عناصر مؤثر در ساخت گنبدها دانست، که با گذشت زمان کاربرد سازه‎ای خود را از دست داده و بیشتر برای تزئین مورد استفاده قرار گرفته است.
مقرنس به دلیل داشتن شکل هندسی، در طول تاریخ با پیشرفت ریاضیات و هندسه دارای انواع گوناگونی بوده. به همین جهت علمی مهندسی معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران اقدام به برگزاری نشست بررسی مقایسه‌ای مقرنس در معماری ایران و شمال آفریقا با هدف آشنایی و آموزش دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا با انواع مقرنس در دو ناحیه مختلف با سخنرانی پروفسور ژان مارک کاسترا در روز سه‌شنبه 6 آذر ماه سال 1397 از ساعت 13 الی 15 در آمفی‌تئاتر شهید مداح دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران در سطح استانی می‌نماید.
       امید است با برگزاری این همایش، گام کوچکی در راستای اعتلای علمی دانشجویان میهن عزیزمان برداریم.
دفعات مشاهده: 73 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر