معرفی ::
طرح ها::
اخبار و اطلاعیه ::
تماس با ما::

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

آئین نامه اجرایی بند ط تبصره 9
:: شرکت دانشگاه در نمایشگاه جانبی « سیزدهمین همایش بین المللی سواحل، بنادر و سازه های دریایی» ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۵ |
دانشگاه علم و صنعت ایران با هدف اطلاع و ترویج دستاوردهای علمی-پژوهشی خود، تعمیق پیوند صنعت و دانشگاه و فراهم نمودن بستر هم‌اندیشی صاحبان ایده و پژوهش و فعالان عرصه تولید و صنعت بنادر و دریایی کشور، محصولات و دستاوردهای علمی و فناورانه خود را در نمایشگاه جانبی «سیزدهمین همایش بین المللی سواحل، بنادر و سازه های دریایی؛ ICOPMAS ۲۰۱۸» که طی روزهای ۵ الی ۷ آذرماه جاری در هتل المپیک تهران برگزار می شود، برای نمایش عرضه نموده است.
در این نمایشگاه، محصولات و دستاورد های علمی-صنعتی دانشگاه در قالب محصولات فناورانه و پوستر کاغذی/الکترونیکی از دانشکده های مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی کامپیوتر و فناوری های نوین ارائه گردیده است.
       شایان ذکر است در این نمایشگاه ۳ محصول فناورانه جدید توسط مسئولین کشوری رونمایی گردید که یکی از آنها «سامانه اسکیمر غلتکی جمع آوری لکه های نفتی» است که توسط آقای دکتر صادق صادق زاده عضو محترم هیات علمی دانشکده فناوری نوین این دانشگاه ارائه گردیده است.
     علاقمندان به حضور و بازدید از این نمایشگاه می توانند راس ساعت ۸:۱۵ صبح روز چهارشنبه از مقابل درب اصلی دانشگاه با وسیله نقلیه درنظر گرفته شده، به سمت نمایشگاه حرکت نمایند. ساعت بازگشت به دانشگاه نیز راس ساعت ۱۲ خواهد بود.
دفعات مشاهده: 41 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3789