حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: انتصاب از سوی رییس دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۹ |

انتصاب از سوی رییس دانشگاه

دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، در احکام جداگانه ای، معاونان پژوهشی و آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی کامپیوتر را منصوب کرد.
رییس دانشگاه طی حکم مورخ 97/8/29و برای مدت دو سال دکتر بهروز مینایی بیدگلی را به سمت «معاون پژوهشی دانشکده مهندسی کامپیوتر» منصوب کرد.
دکتر ذاکری همچنین ضمن تقدیر از خدمات دکتر مهدی فاضلی (معاون آموزشی سابق دانشکده مهندسی کامپیوتر)؛ طی حکم مورخ97/8/29، دکتر محمدرضا جاهد مطلق را برای مدت دو سال به سمت «معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی کامپیوتر» منصوب نمود.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، ضمن عرض تبریک به دکتر مینایی و دکتر جاهدمطلق، برای هر دوی این عزیزان آرزوی توفیق روزافزون دارد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 139 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3862