حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: اعلام نتایج رتبه بندی 2019 دانشگاه های جهان بر اساس 11 رشته توسط موسسه تایمز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۸ |

اعلام نتایج رتبه بندی 2019 دانشگاه های جهان بر اساس 11 رشته توسط موسسه تایمز

دانشگاه علم و صنعت ایران بر اساس آخرین رتبه بندی موسسه تایمز، در رده سوم مشترک دانشگاههای کشور در رشته علوم فیزیک قرار گرفته است.
به گزارش معاونت بین الملل دانشگاه، پیرو اعلام رتبه‌ بندی جهانی مؤسسه تایمز 2019 که در تاریخ 4 مهر ماه 1397 (مطابق با 26 سپتامبر 2018) اعلام گردید، مؤسسه فوق‌الذکر در مراحل مختلف در حال اعلام رتبه دانشگاهها بر اساس 11 شاخه کلی می‌باشد. این رشته‌ ها شامل، علوم اجتماعی، اقتصاد و کسب و کار، آموزش، حقوق، هنر و علوم انسانی، علوم زیستی، علوم فیزیک، روانشناسی، علوم بالینی و بهداشت، مهندسی و فناوری و علوم کامپیوتر می باشد.
رتبه ‌بندی موضوعی، بر اساس دانشگاه‌ های شرکت ‌کننده در رتبه بندی بر حسب رشته ‌های موجود و مرتبطی که اعلام و بر اساس آن آمار و اطلاعات ارائه می شود، انجام می‌گیرد.
بر همین اساس با توجه به اعلام مؤسسه تایمز، دانشگاه علم و صنعت ایران در رتبه ‌بندی تایمز 2019 بر اساس رشته ( (World University Rankings 2019 by Subject، در رشته علوم فیزیک (Physical Sciences) بین 936 دانشگاه برتر جهان در این رشته، رتبه 600-501 را کسب نموده است.
علوم فیزیک یا Physical Sciences شامل رشته‌ های فیزیک، شیمی، ریاضی، زمین شناسی، و علوم زمین و دریایی است. بر اساس این رتبه بندی در بین دانشگاههای ایران، دانشگاه علم و صنعت ایران در رده سوم مشترک قرار گرفته است.
شایان ذکر است بر طبق متدولوژی رتبه بندی دانشگاهها بر اساس رشته توسط تایمز، این موسسه همان شاخص های خود در رتبه بندی کلی دانشگاه های جهان (آموزش، پژوهش، استنادات، وجهه بین المللی، درآمد صنعتی) را در نظر می گیرد ولی امتیازات اختصاص یافته به بعضی شاخص ها متفاوت از رتبه بندی کلی می باشد. به طور مثال استنادات در رتبه بندی بر اساس رشته علوم فیزیک بیشتر از وزن این شاخص در رتبه بندی کلی است.
دو معیار دیگر یعنی تولیدات علمی و تعداد اعضای هیات علمی نیز برای راه یافتن دانشگاههای جهان در رتبه بندی تایمز بر اساس رشته علوم فیزیک توسط موسسه تایمز در نظر گرفته می شود. بدین ترتیب در رتبه بندی 2019، شرط قرار گرفتن دانشگاهها در فهرست دانشگاه های رتبه بندی شده توسط این موسسه در رشته علوم فیزیک، داشتن 500 مقاله در پنج سال گذشته می باشد. (این رقم برای قرارگرفتن در رتبه بندی کلی تعداد 1000 مقاله است). همچنین شرط دیگر برای دانشگاه ها داشتن حداقل 50 عضو هیات علمی در رشته علوم فیزیک و یا  5 درصد نسبت به تعداد کل اعضای هیات علمی دانشگاه می باشد.
شایان ذکر است نتایج رتبه بندی تایمز 2019، در رشته ‌های مهندسی و فناوری و علوم کامپیوتر در هفته ‌های آتی توسط مؤسسه تایمز اعلام می‌گردد.
دفعات مشاهده: 919 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3862