حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: برگزاری جلسه امور اداری با اعضای هیات علمی ایثارگر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۸ |

برگزاری جلسه امور اداری با اعضای هیات علمی ایثارگر

با حضور رییس دانشگاه و مدیرکل امور اداری، جلسه هم اندیشی اعضای هیات علمی ایثارگر، بیست و هفتم آبانماه 1397 در سالن رفاهی اساتید برگزار شد.
در این نشست که به منظور هم اندیشی و تبادل نظر در خصوص نحوه تسریع و تسهیل اجرای قوانین و مقررات ایثارگران و ارائه خدمات بهینه به آنان برگزار شد، ابتدا دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، با تبریک آغاز امامت حضرت حجت (عج) و سالروز ازدواج حضرت رسول (ص) با حضرت خدیجه (س)، به تبیین انتظارات دانشگاه از اعضای هیات علمی شاهد و ایثارگر پرداخت.
وی با اشاره به تداوم اعتماد بالای جامعه به دانشگاهها و دانشگاهیان، یکی از وظایف دانشگاهیان در شرایط امروز کشور و جنگ اقتصادی نابرابر دشمن علیه نظام را روشنگری و انتقال مباحث دقیق به اقشار دیگر جامعه برشمرد و افزود: از شرایط پیش آمده باید استفاده نمود و تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد. رییس دانشگاه تاکید کرد: مشکلات جدی اقتصادی و نارسایی وجود دارد ولی قطعا نظام از این گردنه نیز به سلامت عبور خواهد کرد. باید امید را در دل جوانانی که در مجموعه دانشگاهی هستند، زنده کرد. این هم یکی از وظایف کسانی است که با گوشت و پوست خود جنگ ومشکلات نظام را درک کردند و به نظرم باید به عنوان وظیفه انقلابی و دینی خود به این موضوع نگاه کنیم.
وی در پایان خواستار حضور تک تک اعضای هیات علمی ایثارگر در عرصه های علمی و فرهنگی دانشگاه شد.
در ادامه نشست، دکتر اسمعیلی (مدیر کل امور اداری)، با اشاره به حضور 46 عضو هیات علمی شاهد و ایثارگر در دانشگاه، هدف برگزاری جلسه را آشنایی اعضای هیات علمی ایثارگر با یکدیگر و تکریم آنان و نیز آشناسازی آنها با قوانین و مقرراتی که توسط نهادهای بالادستی و هیات امنا برای این عزیزان وضع و تعیین شده، عنوان کرد.
در ادامه جلسه، دکتر اسمعیلی از اعضای هیات علمی ایثارگر حاضر در جلسه خواست مسائل و مشکلات در خصوص امور اداری و رفاهی خود و نیز نقطه نظرات و پیشنهادات را بیان کنند. مباحثی نظیر بیمه تکمیلی، انتقال سوابق از سازمان تامین اجتماعی به سازمان بازنشستگی کشوری، تکریم ایثارگران، مسایل رفاهی نظیر کمک به تامین مسکن برای اعضای هیات علمی جوان و افزایش کمک هزینه مهد کودک و... در این هم اندیشی مطرح شد و حاضران در جلسه، بر لزوم استمرار اینگونه جلسات و تبادل تجربیات و اثرگذاری در دانشگاه و جامعه تاکید کردند.
مدیر کل امور اداری در خاتمه تصریح کرد: کلیه قوانین و آیین نامه های موجود در خصوص اعضای هیات علمی ایثارگر، از طریق ایمیل برای آنها ارسال خواهد شد و تاکید کرد مشکلات مصداقی و موردی، پیگیری و پرونده های این افراد در امور اداری مجددا بررسی خواهد شد تا چنانچه حقی از کسی تضییع شده، اعاده شود.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 311 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code