معرفی ::
طرح ها::
اخبار و اطلاعیه ::
تماس با ما::

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

آئین نامه اجرایی بند ط تبصره 9
:: فراخوان وزارت صنعت، معدن و تجارت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۶ |
وزارت صنعت، معدن و تجارت (مرکز اصناف و بازرگانان ایران) در نظر دارد به منظور بهره گیری از دستاوردهای علمی و کاربست نتایج حاصل از پژوهش های کاربردی دانشجویان کارشناس ارشد و بالاتر در رشته های مدیریت (انواع گرایشها) مدیریت کسب و کار (انواع گرایشها و صنایع (انواع گرایشها) از پایان نامه های کاربردی منتخب در زمینه های ارتقاء کیفیت خدمات صنفی از طریق استاندارد سازی، حداکثر تا سقف ۵۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال حمایت نماید.
رسته های مورد حمایت:
- رستوران
- تعمیر آسانسور
- تعمیر خودرو
- تععمیر موبایل و تبلت
- تعمیر لوازم خانگی
- تعمیر لوازم صوتی و تصویر
دفعات مشاهده: 47 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3789