مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مصاحبه تخصصی دکترای برق 98
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

گواهینامه HSE

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه دکتری آقای مجید کریمی پور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۶ |
چکیده
تکنیک تصویربرداری لیزری که اساساً در علم نورشناسی بیشتر مورد توجه قرار گرفته است، می تواند برای توصیف ساختارهای تشعشعی در حوزه مایکروویو نیز بکار رود. به آنتن های طراحی شده بر اساس تکنیک تصویربرداری لیزری اصطلاحاً آنتن های هولوگرافیک گفته می شود. آنتن های هولوگرافیک بسته به نوع تحریک آن ها، به دسته های مختلفی تقسیم می شوند؛ به عنوان نمونه از تکنیک هولوگرافیک برای توصیف نوع خاصی از آنتن های موج نشتی به نام آنتن های موج نشتی مدوله شده سینوسی می توان بهره گرفت. در آنتن های هولوگرافیک سطح دهانه تشعشعی را یک صفحه هولوگرام تشکیل می دهد. بنا به تعریف عام، سطح هولوگرام به عنوان یک الگوی واسط از انطباق بین امواج مرجع و امواج تشعشعی، قابل توصیف است. به این ترتیب می توان با تنظیم شکل الگوی صفحه هولوگرام، ویژگی های تشعشعی آنتن مانند شکل، جهت الگوی تشعشعی و همچنین قطبش را تعیین نمود. در این رساله قصد داریم برای اولین بار تکنیک هولوگرافیک را در ساختارهای تشعشعی بازتابنده بکار بگیریم و رفتار تشعشعی یک آرایه بازتابی را به کمک طراحی مناسب سطح هولوگرام کنترل کنیم. برای این منظور ساختارهای متنوعی شامل الگوهای تشعشعی نوک مدادی و شکل داده شده پیاده سازی شده است. ساختارهای تشعشعی نوک مدادی شامل آرایه های بازتابی تک و چند پرتوییِ پهن باند با قطبش خطی و دایروی و همچنین آرایه های بازتابیِ دوبانده با قابلیت ایجاد چند الگوی تشعشعی همزمان با قطبش خطی است. آرایه های بازتابی با الگوی تشعشعی شکل داده شده شامل ساختارهایی با الگوهای گردابی، مربع کسکانت، الگوی هم شار و الگوی تخت است. در انتها نشان خواهیم داد که در تکنیک هولوگرافیک می توان با بکارگیری قضیه کانولوشن، بدون انجام محاسبات پیچیده الگوهای تشعشعی چندگانه با شکل های دلخواه در جهات مختلف ایجاد کرد. در مجموع شش نمونه عملی از دستاوردهای بدست آمده ساخته و تست گردید. نتایج حاصل از تحقیقات انجام شده در قابل شش مقاله ژورنال معتبر ارائه شده است.
دفعات مشاهده: 233 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.27 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 3958