حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: کسب رتبه اول رقابت علمی کنز توسط عضو هیات علمی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۶ |
کسب رتبه اول رقابت علمی کنز توسط عضو هیات علمی دانشگاه

با پایان یافتن رقابت علمی کنز، برترین‌های این رقابت معرفی شدند و یکی از رتبه های برتر نیز به دانشگاه علم و صنعت ایران اختصاص یافت.
رقابت علمی «کنز» (Knowledge Application and Notion for Society) رقابتی میان دانش‌پژوهان، دانشجویان و اساتید کمتر از ۴۵ سال است که ایده‌های خود را در قالب یک ارائه تصویری عرضه می‌کنند. رتبه اول بخش آب و محیط زیست این رقابت به دکتر صادق صادق زاده استادیار دانشکده فناوری های نوین اختصاص یافت.
این رویداد برای یافتن بهترین راه‌حل‌های علمی به‌ منظور حل مشکلات جامعه با اهداف استفاده از ظرفیت‌های جامعه متخصصان، تهیه انباشتی از آثار علمی، ‌ ارتقای سطح انگیزش و خلاقیت نخبگان جوان، ‌ بسترسازی جهت شناسایی و تبادل ایده‌های علمی و فناورانه و استمرار هدفمند تعامل محققان از طریق فضای مجازی برگزار ‌شد.
مرحله پایانی این رقابت علمی با حضور آقایان دکتر علی‌اکبر صالحی معاون رئیس‌جمهور، دکتر احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر مهدی فتوحی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و دکتر مهدی صفاری‌نیا رئیس پارک فناوری پردیس برگزار و از ایده‌های برتر تقدیر شدند.

برگزیدگان در حوزه‌های اقتصاد، انرژی، فناوری اطلاعات و آب و محیط زیست معرفی شدند که اسامی برگزیدگان به این شرح است:
برترین‌های آب و محیط ‌زیست
رتبه اول دکتر صادق صادق‌زاده از دانشگاه علم و صنعت ایران
رتبه دوم محمد قدیانی از دانشگاه آزاد
رتبه سوم رضوان برمه‌زیار از دانشگاه لرستان
برترین‌های اقتصاد
رتبه اول حوزه اقتصاد دکتر عبدالرحیم عبدالصمد از دانشگاه پوترا مالزی
رتبه دوم حوزه اقتصاد دکتر حسین درودیان از دانشگاه تهران
رتبه سوم حوزه اقتصاد دکتر مهشید التماسی از پژوهشگاه فناوری اطلاعات
برترین‌ها فناوری اطلاعات
رتبه اول محمدمهدی کیانی از دانشگاه صنعتی شریف
رتبه دوم حسین نیک‌کار از دانشگاه آزاد واحد نیشابور
رتبه سوم دکتر آزاده محبی از پژوهشگاه فناوری اطلاعات ایران
برترین‌های حوزه انرژی
رتبه اول دکتر بهنام مستأجران از دانشگاه صنعتی اصفهان
رتبه دوم دکتر همین گل‌پیرا از دانشگاه کردستان
رتبه سوم کمیل کهنسال از دانشگاه تهران
در این مراسم سید علی عمرانی رقابت علمی کنز را از برنامه‌های جنبی جایزه مصطفی(ص) توصیف کرد و گفت: ماموریت بنیاد علم و فناوری جایزه مصطفی (ص) هم‌افزایی دانشمندان و اعضای هیات علمی جهان اسلام است که توسط واقفین حمایت می‌شود.
رئیس کارگروه جایزه مصطفی (ص) با بیان اینکه رقابت علمی کنز در حوزه حل مساله راه اندازی شد، گفت: این رقابت‌ها فرصت تحقیقاتی و مطالعاتی بود که به اتمام رسید و از ظرفیت نخبگان و دانشمندان جهان اسلام برای توانمندی دانشجویان استفاده خواهد شد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 675 بار   |   دفعات چاپ: 55 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3862