معرفی ::
طرح ها::
اخبار و اطلاعیه ::
تماس با ما::

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

آئین نامه اجرایی بند ط تبصره 9
:: آئین نامه اجرایی بند ط تبصره ۹ قانون بودجه سال ۹۷ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۲ |

آئین نامه اجرایی بند ط تبصره ۹ قانون بودجه سال ۹۷ در خصوص ملزم نمودن سازمان‏ها و دستگاه‏های اجرایی به واریز سه ماهانه بخشی از بودجه پژوهشی خود به حسابی خاص نزد خزانه داری کل کشور و مدیریت این اعتبار توسط دولت اتفاق خوبی در این برهه زمانی برای دانشگاه‏ها رقم زده و زمینه را بری توسعه همکاریهای بین دانشگاه و صنایع و دستگاههای اجرایی کشور فراهم نموده است. در این مسیر دولت اقدام به تامین مبلغی بالغ بر ۴۶۷ میلیارد تومان اعتبار برای فعالیتهای تحقیقاتی در سال ۹۷ از محل اعتبارات در اختیار دستگاهای موضوع آئین نامه نموده است.

دانشگاه اقدامات فراگیری به منظور بهره ‏برداری از شرایط فراهم شده صورت داده است که امید است منجر به نتایج و دستاوردهایی گردد. طبعاً متعاقباً در خصوص نتایج احتمالی این اقدامات اطلاعات بیشتری به منظور بهره برداری ارائه خواهد شد.
جهت دریافت آئین نامه کلیک کنید
جهت دریافت لیست سازمانها، صنایع و شرکتهای دولتی مشمول این آئین ‏نامه به همراه میزان اعتبار تحقیقاتی سال ۹۷ آنها کلیک کنید

جهت بهره برداری از امکان بوجود آمده لازم است متقاضی در سامانه http://sate.atf.gov.ir ثبت نام نماید. مراحل ثبت نام در سامانه به شرح زیر می باشد :

۱- ورود به سامانه ساتع

۲- انتخاب گزینه ثبت نام

۳-تکمیل اطلاعات و انتخاب گزینه سامانه اجرایی بند ط تبصره ۹-مجری دانشگاه در هدف از ثبت نام

۴-پس از تکمیل ثبت نام، ‌اطلاع به نماینده دانشگاه در سامانه بند ط (خانم مهندس فروتن) جهت تایید ثبت نام به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه(داخلی ۲۳۰۳)

۵- پس از تایید به عنوان عضو هیات علمی توسط نماینده دانشگاه، بازگشت به سامانه ساتع و انتخاب گزینه فهرست طرح ها ویژه دانشگاه ها و مراکز پژوهش و فناوری

۶-مشاهده طرح ها و اولویت های بارگزاری شده توسط شرکت ها و سازمان های دولتی و انتخاب گزینه ارسال پیشنهاده بر روی این اولویت

در صورت نیاز به توضیحات تکمیلی با داخلی ۲۳۰۳ سرکار خانم مهندس فروتن که به عنوان نماینده دانشگاه در سامانه بند ط به وزارت عتف معرفی گردیده ‏اند تماس حاصل فرمائید.

دفعات مشاهده: 461 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3789