مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: سه شنبه مورخ ۲۳ مهر ۱۳۹۸

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: تست1
:: ثبت نام ورودی های سال تحصیلی ۹۸-۹۹
:: اطلاعیه تکمیلی : ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی ارشد ورودی مهر 98
:: جدول زمانبندی ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی ارشد 98
:: اطلاعیه ثبت نام ورودی های کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی سال 98
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: برگزاری سیزدهمین کنفرانس تخصصی پایش وضعیت و عیب یابی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۲ |
سیزدهمین کنفرانس تخصصی پایش وضعیت و عیب یابی، در تاریخ 7 و 8 اسفند ماه 1397 در دانشگاه صنعتی شریف با همکاری مرکز پایش وضعیت دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‏‌گـردد. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتـر می‌توانند به آدرس http://cmfd.sharif.ir/ مراجعه نمایند.

اهداف کنفرانس
  • توسعه فرهنگ و دانش فنی نگهداری و تعمیر برمبنای وضعیت Condition Based Maintenance
  • شناسایی روشهای نوین مراقبت وضعیت Condition Monitoring و کاربرد آن در نگهداری و تعمیرات
  • معرفی روش های مختلف عیب یابی (Fault Diagnosis) و تست های غیر مخرب
  • ارتقای دانش پایش وضعیت و نگهداری و تعمیر پیش بینانه
  • تبادل تجارب در بخشهای صنعتی و دانشگاهی
محورهای کنفرانس
  • پایش وضعیت Condition Monitoring، ماشین آلات، تجهیزات و سازه ها
  • سلامت سنجی در سازه ها (Stuctural Health Monitoring_SHM)
  • مزایای اقتصادی پایش وضعیت
  • تاثیر اجرای Condition Monitoring در صرفه جوئی انرژی
  • تکنیکهای عیب‌یابی (Fault Diagnosis)، بازرسی و تست های غیرمخرب
  • آنالیز ارتعاشات، روغن، ترموگرافی، Acoustic Emission و جریان الکتریکی و تشخیص خوردگی
  • نگهداری پیش بینانه Predictive Maintenance
  • تأثیر فرآیندهای طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی در هزینه های نگهداری و تعمیرات مبتنی بر CM
  • تاثیر پایش و ضعیت در اجرای نگهداری مبتنی بر قابلیت اطمینان RCM
  • کاربرد نانو تکنولوژی در پایش وضعیت
  • مباحث آموزشی CM
  • نگهداری و تعمیرات راه ها و سیستم های حمل ونقل
  • کاربرد Wire Less Technology در پایش وضعیت
دفعات مشاهده: 450 بار   |   دفعات چاپ: 68 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 3960