معرفی ::
طرح ها::
اخبار و اطلاعیه ::
تماس با ما::

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

آئین نامه اجرایی بند ط تبصره 9
:: 68 عنوان اولویت مصوب پایان نامه های تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و رساله دکترا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۹ |
68 عنوان اولویت مصوب پایان نامه های تحصیلا تکمیلی کارشناسی ارشد و رساله دکترا در عرصه های مختلف امر مبارزه با مواد مخدر که در جلسات شورای تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با موار مخدر ریاست جمهوری به تصویب رسیده است به پیوست جهت بهره برداری لازم قابل مشاهده است.برای دیدن عناوین اولویت ها به سایت ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز می توانید مراجعه نمایید.
دفعات مشاهده: 41 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3781