معرفی ::
طرح ها::
اخبار و اطلاعیه ::
تماس با ما::

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

آئین نامه اجرایی بند ط تبصره 9
:: شرکت دفتر همکاریهای دانشگاه علم و صنعت ایران در چهارمین همایش و نمایشگاه جانبی صنعت سیمان و افق پیش رو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۹ |
دفتر همکاری­های علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در چهارمین همایش و نمایشگاه جانبی صنعت سیمان و افق پیش رو که  از ۱۳ تا ۱۵ آبانماه جاری با محوریت
  • انرژی و محیط زیست در صنعت سیمان
  • اقتصاد محیط زیست و انرژی و توسعه پایدار درصنعت سیمان
  • ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE)  در صنعت سیمان
  • بهینه سازی و ارتقاء فناوری‏های تولید در صنعت سیمان
  • بهینه سازی مصرف انرژی و سوخت‏های جایگزین در صنعت سیمان
  • مدیریت اقتصادی و مهندسی فروش و حمل و نقل در صنعت سیمان
  • کاربردها و عملکردهای نوین در صنعت سیمان
  • استراتژی و راهبردهای تعمیر و نگهداری دستگاه‏ها و تجهیزات در صنعت سیمان
  • کنترل کیفیت و استانداردها در صنعت سیمان
در مرکز همایش­های رازی تهران برگزاری شد، حضوری فعال داشت. در روز اول همایش افراد مختلفی از شرکت های سیمان از جمله سیمان زابل، سیمان دهلران، و سیمان مازندران از غرفه دانشگاه بازدید به عمل آوردند و مهترین دستاورد آن با بخش پژوهش و فناوری سیمان زابل بود که اعلام نمودند با اختصاص ۴ میلیارد تومان بودجه پژوهشی مایل به تبادل تفاهم نامه همکاری با دانشگاه می باشند. امید است در هفته‏های آتی این تفاهم نامه به امضا برسد.
مهمترین برنامه روز دوم نشست تخصصی "الگوهای مشارکت دانشگاه‏ها در توسعه صنعتی کشور" با حضور دکتر سیف مدیرکل ارتباط با صنعت وزارت علوم، تخقیقات و فناوری بود. در این نشست برخی از دانشگاهها در موضوع نشست مطالبی را ایراد نمودند. آقای دکتر کثیری مدیر دفتر همکاریهای علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه نیز به معرفی سبد الگوهای منحصر به فرد همکاری دانشگاه با صنعت سیمان پرداخت.
سپس مهندس احسان فر مدیر عامل هلدینگ همگامان توسعه سیستان و بلوچستان، با بر شمردن برخی چالشها و مشکلات فراروی صنعت سیمان، ضمن پیشنهاد برای تشکیل کمیته­ای مرکب از نخبگان دانشگاهی و فعالان بخش خصوصی، دانشگاه را مهمترین مرکز برنامه­ریزی و آموزش برای برون رفت از بحران موجود در صنایع کشور دانست.
مدیر عامل هلدینگ همگامان توسعه سیستان و بلوچستان صنعت سیمان را به بیماری محتضر تشبیه کرد که اگر دولت بطور آنی به فکر رفع مشکلات آن نباشد، بطور یقین شاهد نابودی این صنعت خواهیم بود.
همچنین ایشان از غرفه علم و صنعت بازدید و نسبت به همکاری ابراز علاقه و پیشنهاد جلسه‏ای را دادند.
در روز آخر نمایشگاه نیز جلسه هم­اندیش با مسئولین غرفه­ها برگزار شد و پیشنهاد شد برای استقبال بیشتر، همایش در بین تعطیلات برگزار نشود و مدت زمان آن به دو روز محدود شود و در زمان اورهال صنعت سیمان برگزار گردد.
دفعات مشاهده: 35 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3781