مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

مصاحبه تخصصی دکترای برق 97

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: درگذشت دکتر سید کمال الدین موسوی مشهدی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۲ |
شادروان دکتر موسوی مشهدی از اساتید دانشکده مهندسی برق بود که در این دانشکده در سمت مدیر گروه کنترل (۹۱-۱۳۹۰)، فعالیت اجرایی داشته و پیش از آن نیز در موسسه آموزش عالی خراسان، مدیر گروه برق و معاون آموزشی و پژوهشی و نیز استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر بوده است. شادروان دکتر موسوی مشهدی علاوه بر این، عضو اولین شورای مالکیت فکری در پارک علم و فناوری خراسان (۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰)؛ مشاور در زمینه «هوشمندسازی حمل و نقل» معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری وزارت راه و ترابری(۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰) و مشاور در زمینه «رصدخانه شهر تهران» در سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران (۱۳۹۳تا ۱۳۹۵) بوده است. راه اندازی اولین آزمایشگاه کنترل دیجیتال گروه کنترل دانشکده مهندسی برق با همکاری دکتر سعید عبادالهی در سال ۱۳۹۲؛ راه اندازی اولین آزمایشگاه کنترل ابزار دقیق با همکاری دکتر سعید شمقدری و دکتر سعید عبادالهی در سال ۱۳۹۳ و راه اندازی مجدد آزمایشگاه کنترل صنعتی گروه کنترل با همکاری دکتر سعید شمقدری در سال ۱۳۹۲، گوشه ای از خدمات مرحوم دکتر موسوی در طی دوران نه چندان طولانی حضور ایشان در دانشکده مهندسی برق دانشگاه بوده است. این استاد فقید دانشگاه، در دوران تحصیلات خود در هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، دانشجوی ممتاز بود و نیز برگزیده و تقدیر شده در جشنواره پژوهش و فناوری استان خراسان با طرح «سیستم اندازه گیری و کنترل هوشمند سختی آب در دستگاه های تصفیه آب اسمز معکوس» (۱۳۸۹) و برنده جشنواره منطقه‌ای نوآوری و شکوفایی بنیاد ملی نخبگان، بنیاد ملی نخبگان خراسان شمالی در سال۱۳۹۱ بوده است.
دفعات مشاهده: 524 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3781