معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: گزارش کارگاه مدیریت و مخاطرات فضای مجازی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۲ |
کارگاه مخاطرات و مدیریت فضای مجازی برگزار شد. از سلسله کارگاه های طرح استاد-مشاور ویژه دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی ۹۷، در روز شنبه ۹۷/۸/۵ از ساعت ۱۵ الی ۱۷ کارگاهی با عنوان مخاطرات و مدیریت فضای مجازی در دانشکده ریاضی برگزار گردید. مدرس این کارگاه جناب آقای دکتر محمدی عضو هیئت علمی دانشگاه پلیس بودند. در این کارگاه مباحثی در خصوص چگونگی استفاده از فضای مجازی و امنیت برنامه ها و شبکه های اینترنتی بحث و تبادل نظر شد.
دفعات مشاهده: 105 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد