مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

مصاحبه تخصصی دکترای برق 97

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه خانم محدثه شرعی علیائی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۹ |
چکیده
سیگنال‌های ضعیف از جمله‌ی عواملی هستند که عملکرد عادی گیرنده‌های سامانه‌ی موقعیت‌یابی جهانی (GPS) را تحت تأثیر قرار می‌دهند و یا حتی ممکن است موجب مختل شدن عملکرد عادی آن شوند. بنابراین برای اجرای موفقیت‌آمیز فرآیند موقعیت‌یابی لازم است مراحل مختلف این فرآیند در مواجهه با سیگنال‌های ضعیف تقویت شوند. مرحله‌ی اکتساب نخستین مرحله از مراحل پردازش سیگنال در گیرنده‌ی GPS است که برخورد مناسب با سیگنال‌های ضعیف و نویز در این مرحله می‌تواند مانع از انتقال تأثیرات مخرب آنان به سایر مراحل فرآیند موقعیت‌یابی شود. با توجه به اهمیت مرحله‌ی اکتساب، در این پایان‌نامه به ارائه‌ی راهکارهایی برای افزایش قدرت این مرحله در مواجهه با سیگنال‌های ضعیف پرداخته شده است. تبدیل موجک ابزاری است که برای این منظور بکار گرفته شده است. نویززدایی ثمربخش با استفاده از تبدیل موجک نیازمند فراهم آوردن ملزوماتی است که در عملکرد و کارآیی این ابزار تأثیر مهمی دارند. انتخاب یک موجک مادر مناسب برای تجزیه‌ی سیگنال، تعیین بهینه‌ی تعداد سطوح تجزیه و انتخاب مناسب حد آستانه از مهم‌ترین عواملی هستند که کارآیی فرآیند نویززدایی با استفاده از تبدیل موجک را تحت تأثیر قرار می‌دهند. در این پایان‌نامه تلاش شده است تا با ارائه‌ی راهکارهایی مناسب برای انتخاب هر یک از پارامترهای تعیین‌کننده، چارچوبی برای نویززدایی به دست آید و از این طریق کیفیت فرآیند نویززدایی و در مرتبه‌ی بالاتر کیفیت فرآیند اکتساب بهبود داده شود و حساسیّت گیرنده در مواجهه با سیگنال‌های ضعیف افزایش یابد. نتایج به دست آمده از اکتساب سیگنال‌های ضعیف GPS نشان می‌دهند که چارچوب پیشنهادی عملکردی مناسب داشته و توانسته است با افزایش محدوده‌ی SNR قابل اکتساب به میزان %۳۰.۸ نسبت به بهترین نتیجه‌ی به دست آمده از روش‌های استاندارد، حساسّیت گیرنده را در اکتساب سیگنال‌های ضعیف افزایش دهد.
دفعات مشاهده: 71 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3846