معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: پرداخت وام دانشجویی سفر اربعین حسینی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۸ |
طبق توافق معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری با صندوق رفاه دانشجویان مقرر گردی جهت فراهم آوردن تسهیلات حضور دانشجویان علاقمند در پیاده روی اربعین حسینی وام به شرح ذیل در اختیار متقاضیان قرار گیرد: وام ۱۵ میلیون ریالی جهت دانشجویان متاهل- وام ۱۰ میلیون ریالی جهت دانشجویان مجرد- جهت اطلاعات بیشتر و هماهنگی لازم به معاونت دانشجویی، مدیریت امور دانشجویان، امور وام ها مراجعه نمایید.
دفعات مشاهده: 113 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد