مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مصاحبه تخصصی دکترای برق 98
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

گواهینامه HSE

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه آقای پوریا غضنفریان پور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۸ |
چکیده
تشخیص خودکار غیرعادی بودن تپش‌های قلب از سیگنال الکتروکاردیوگرام اهمیت بالایی در کاربردهای مربوط به مراقبت‌های سلامتی دارد. براساس استاندار پیشنهادی ANSI/AAMI EC۵۷:۱۹۹۸ ]۲۹[ تپش‌های قلب به چهار نوع دسته‌بندی می‌شوند. این تپش‌ها عادی، نابه‌جای‌بطنی، فرانابه‌جای‌بطنی و ادغام شده می‌باشند. تا کنون روش‌های مختلفی از جمله متمایزکننده‌ی خطی (LDA)، انواع شبکه‌های عصبی مصنوعی (ANN) و ماشین بردار پشتیبانی (SVM) جهت دسته‌بندی نوع تپش قلب ارائه شده است. در این روش‌ها قسمتی از داده‌ها جهت تعلیم دسته‌بندی کننده اختصاص می‌یابند و در نهایت باقی داده‌ها به منظور ارزیابی عملکرد دسته‌بندی کننده مورد استفاده قرار می‌گیرند. در این پژوهش یک روش نوآورانه جهت متمایز کردن تپش‌های نابه‌جای‌بطنی ارائه شده است. تپش‌های نابه‌جای‌بطنی در میان افراد بسیار رایج بوده و در اکثر موارد علائم بالینی ندارند، اما با پردازش سیگنال الکتروکاردیوگرام قابل تشخیص می‌باشند. روش ارائه شده بر مبنای یک الگوریتم برنامه‌نویسی پویا جهت تطبیق الگو و یک روش آماری با نام تخمین چگالی هسته‌ای می‌باشد. روش پیشنهادی در این پژوهش بر روی ۳۸ فرد از پایگاه داده‌ی MIT-BIH بدون استفاده از قسمتی از داده‌ها به عنوان تعلیم، منجر به نتیجه‌ی با دقت، حساسیت، ویژگی و نرخ تشخیص مثبت به ترتیب ۹۸.۵%، ۹۱.۴%، ۹۹.۱% و ۸۸.۷% شده است.
دفعات مشاهده: 72 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 3937