مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مصاحبه تخصصی دکترای برق 98
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

گواهینامه HSE

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه دکتری آقای حمید حسن زاده فرد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۴ |
چکیده
هدف از این رساله تعیین اندازه و مکان بهینه منابع تولیدپراکنده در سیستم توزیع به­ منظور بهبود پارامترهای کیفیت توان می­باشد. در این راستا ابتدا تابع هدف پایه جهت بهینه­ سازی انواع مختلف منابع تولیدپراکنده در سیستم توزیع با در نظر گرفتن قیود مختلف فنی شامل محدودیت ولتاژ، بارگذاری خطوط و ... ارائه شده است. از الگوریتم­ های بهینه­ سازی اجتماع ذرات، ژنتیک و رقابت استعماری جهت حل مساله بهینه ­سازی استفاده شده است. در این بخش راهبرد جدیدی جهت تامین بارهای سرمایشی و گرمایشی منازل مسکونی در کنار تامین بارهای الکتریکی ارائه شده است. در ادامه با انتخاب الگوریتم بهینه­ سازی اجتماع ذرات به­ عنوان الگوریتمی کارآمد و تکمیل تابع هدف، مساله بهینه­ سازی در سیستم توزیع شامل بارهای خطی و غیرخطی به منظور بهبود پارامترهای کیفیت توان شامل اعوجاج هارمونیکی کل در نظر گرفته شده است. هدف از این قسمت، ارائه مدلی جهت در نظر گرفتن رشد بار برای بارهای خطی و غیرخطی موجود در سیستم و همچنین عدم قطعیت برای توان تولیدی واحدهای بادی، خورشیدی و همچنین بار می­ باشد. سپس روشی جدید جهت بهبود افت ولتاژ در سیستم توزیع شامل بارهای مسکونی، تجاری و صنعتی ارائه شده است. در این راستا مدلی دقیق از بارهای ذکر شده در سیستم استفاده شده و جریمه­ های مختلفی برای قطع آن­ها در اثر وقوع خطا، در تابع هدف در نظر گرفته شده است. سپس جهت بهبود اعوجاج هارمونیکی کل، راهبرد جدیدی برای شرکت بارها در برنامه انعطاف­ پذیر کردن بار ارائه شده است. با استفاده از راهبرد جدید، برنامه­­ ریزی مناسب جهت شارژ خودروهای الکتریکی موجود در پارکینگ ارائه شده است. در نهایت مساله بهینه­ سازی مورد نظر بصورت چندهدفه شامل پارامترهای کیفیت توان، تلفات توان، انتشار گازهای گلخانه ­ای و همچنین هزینه­ های مربوط به منابع تولیدپراکنده ارائه شده و توسط الگوریتم بهینه­ سازی اجتماع ذرات چندهدفه حل شده است. نتایج شبیه­ سازی نشان می­دهد که الگوریتم پیشنهادی توسعه داده شده، روشی جامع و دقیق جهت بکارگیری بهینه منابع تولیدپراکنده در سیستم­های توزیع ارائه داده که ضعف روش­های گذشته را مرتفع نموده و می­تواند به­ عنوان ابزاری کاربردی در اختیار بهره­ بردار شبکه توزیع قرار گیرد. الگوریتم توسعه داده شده، قابلیت پیاده­ سازی برای تمام شبکه­ ها را داشته و امکان اضافه کردن منابع مختلف تولیدپراکنده به سیستم و همچنین پارامترهای مختلف به تابع هدف نیز وجود دارد. الگوریتم پیشنهادی با در نظر گرفتن قیود و مسایل فنی، اقتصادی و زیست محیطی، کارآمد بوده و با در نظر گرفتن انواع مختلف بارهای الکتریکی و همچنین سرمایشی، گرمایشی، بهترین و جامع­ترین راه­ حل را در اختیار متصدیان شبکه توزیع قرار می­ دهد.
دفعات مشاهده: 770 بار   |   دفعات چاپ: 56 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 3928