حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: برگزاری جشنواره کار صدف در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۱ |

برگزاری جشنواره کار صدف در دانشگاه علم و صنعت ایران

پارک علمی فناوری پردیس  با همکاری مجموعه دانشکار به عنوان کارگزار، جشنواره کار صدف را آبان ماه امسال در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد کرد.
این رویداد با حضور شرکت‌ها و استارت‌آپ‌های برتر، در سه فاز مختلف و در روزهای ۲۸ تا ۳۰ آبان برپا می‌شود.
امروزه کشور با بسیاری از نیروهای جوان و با انرژی مواجه است که در دانشگاه‌های برتر کشور تحصیل کرده‌اند ولی یکی از دغدغه‌های اصلی آنها، یافتن شغل مناسب و مفید برای جامعه و مرتبط با رشته تحصیلی است که در اکثر موارد با شکست مواجه میشوند؛ یکی از دلایل اصلی این معضل اجتماعی، عدم ارتباط سازنده صنعت با دانشگاه است.
از طرفی یکی از بزرگترین و اصلی‌ترین مشکلات صنایع و بنگاه‌های اقتصادی کشور تامین نیروی انسانی بامهارت است. چرا که مسیر ارتباط مناسبی مابین افراد جویای کار و کارفرمایان وجود ندارد و اکثر کارفرمایان به روش‌های متداول قدیمی به تامین نیروی انسانی خود میپردازند.
رفع عواملی که مانع اشتغال کارجویان به‌ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی می‌شود از یک سو و نبودِ بستری مناسب برای ارتباط مستقیم کارفرمایان و کارجویان از سوی دیگر، باعث شد تا مجموعه‌ی دانشکار با برگزار جشنوارهی کار فضای مناسبی را برای کارجویان و کارفرمایان فراهم کند.
مهمترین هدف این جشنواره، ایجاد ارتباط مستقیم میان کارفرمایان صنایع مختلف با کارجویان برای جذب نیروی کار جوان، نخبه و متخصص است. از اهداف دیگر برگزاری جشنواره کار می‌توان به معرفی کارفرمایان و شرکتهای موفق اشاره کرد تا با حضور در محیط علمی دانشگاه علاوه بر ارتقا برند سازمانی، بتوانند مسائل و چالش‌های فنی خود را در دانشکده‌های تخصصی مطرح کرده و راه حلی برای آنها، با کمک دانشگاهیان بیابند.
حضور شرکت‌های دانش‌بنیان و صنعتی در محیط علمی دانشگاه علاوه بر ارتقا برند سازمانی، حل مسائل و چالش‌های فنی این شرکت‌ها به کمک دانشگاهیان را نیز به دنبال دارد. در فاز اول جشنواره، برای افزایش مهارت‌های عمومی دانشجویان و کارکنان شرکت‌ها، ورکشاپ‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی برگزار میشود.
با توجه به حمایتهای پارک فناوری پردیس معاونت علمی ، امتیاز و تخفیف ویژه‌ای برای حضور شرکت‌های دانشبنیان در نظر گرفته شده است. برای کسب اطلاع از جزئیات بیشتر و ثبت نام، به سایت جشنواره به آدرسsadafjobfair.ir مراجعه کرده یا با شماره تلفن 76871802 تماس بگیرید.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 225 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3760