مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

مصاحبه تخصصی دکترای برق 97

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه دکتری آقای مرتضی شفیعی نیستانک ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۱ |
چکیده
امروزه رشد سریع شبکه های حسگر بی سیم در کاربردهای مختلف تجاری و نظامی، توجه محققان را برای بهبود کارایی این شبکه ها از طریق تلفیق آنها با فن آوریهای مختلف به خود معطوف داشته است. یکی از مهمترین شاخه های بهبود و توسعه در شبکه های حسگر بی سیم که به عنوان نسل بعدی این شبکه ها در نظر گرفته می شود، شبکه حسگر بی سیم شناختگر (C-WSN) می باشد. بنابراین در اختیار داشتن یک الگوریتم سنجش طیف مناسب و قابل پیاده سازی روی گره های دارای محدودیت، به عنوان مسئله باز در شبکه های C-WSN، مطرح است. روش های مختلفی برای سنجش طیف در این شبکه ها با تکیه بر ساده بودن و عموما برپایه آشکارساز انرژی پیشنهاد شده اند. این رساله با نگاهی نو به موضوع، صرفا ساده بودن روش را کافی ندانسته و استفاده از روشهای ساده ولی با کارایی پایین را، باعث اتلاف منابع گره های حسگر انگاشته است. بنابراین ضمن ارائه تعریفی جدید از مسئله سنجش طیف در شبکه های C-WSN، به طراحی مدلی تحت عنوان مدل سنجش طیف متحدانه برای این شبکه ها بجای مدل سنجش طیف مشارکتی در شبکه های CR و همچنین ارائه روشی برای سنجش طیف با کارایی بالا براساس این مدل پرداخته ایم. همچنین توجه کردیم که مجموعه معیارهای موجود در شبکه های CR، برای تشخیص اینکه چه روش سنجش طیفی برای یک شبکه با منابع محدود مناسب می باشد، کافی نیست. بنابراین با پیشنهاد و افزودن معیارهایی جدید تحت عنوان معیارهای امکان پذیری به معیارهای کارایی موجود، کرانهای متناظر با این معیارها و همچنین روش ارزیابی، امکان بررسی کمّی روشهای سنجش طیف در شبکه های C-WSNرا نیز فراهم آوردیم. در نهایت براساس معیارها و روش ارزیابی پیشنهادی نشان دادیم که روش سنجش طیف چندپنجره ای متحدانه که ارائه کرده ایم، در شرائط تخصیص ۱ تا ۱۰ درصد حافظه گره به الگوریتم سنجش طیف، بترتیب در ۳۰ تا ۸۰ درصد گره های حسگر بی سیم رایج قابل پیاده سازی است که در مقایسه با الگوریتم ساده و با کارایی پایین آشکارساز انرژی با ۲۰ تا ۷۰ درصد امکان پیاده سازی، ۱۰ درصد بهتر خواهد بود. ضمنا این روش با فرض احتمال آشکارسازی PD > %۹۰ تقریبا ۱۴ دسیبل در نسبت سیگنال به نویز لازم برای آشکارسازی، نسبت به روش آشکارساز انرژی صرفه جویی کرده و کارایی بالایی خواهد داشت.
دفعات مشاهده: 776 بار   |   دفعات چاپ: 79 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3862