حدیث هفته
پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله:(
مَن عَمِلَ بِما یَعلَمُ وَرَّثَهُ اللَّهُ عِلمَ ما لَم یَعلَم.
هر کس به آنچه می ‏داند عمل کند، خداوند دانش آنچه را که نمی ‏داند به او ارزانی می ‏دارد.
(مرآ‌ه العقول ج3،ص286

:: برگزاری اردوی مشهد دانشجویان ورودی جدید کارشناسی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۵ |

برگزاری اردوی مشهد دانشجویان ورودی جدید کارشناسی

اردوی دانشجویان ورودی جدید کارشناسی در روزهای ۲ الی ۵ مهر ۹۷ با حضور حدود ۶۰۰ نفر از دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه علم و صنعت ایران، در پی اعلام فراخوان اردوی مشهد مقدس در سایت اصلی دانشگاه، بلافاصله پس از اعلام اسامی قبول شدگان مقطع کارشناسی، دانشجویان علاقه مند می توانستند از طریق سامانه اردوها در این اردو ثبت نام نمایند که در نهایت تا تاریخ ۲ مهر، در مجموع حدود ۶۰۰ نفر از دانشجویان در این اردو ثبت نام و مسافر این سفر معنوی شدند.​ گفتنی است هزینه ثبت نام دانشجویان ۴۰۰ هزار ریال اعلام شده بود.

در این اردو برنامه های متنوع فرهنگی، همچون زیارت های گروهی، نشست با اساتید و فارغ التحصیلان موفق، مسابقات مختلف علمی و ورزشی برای دانشجویان برگزار گردید.
ایاب و ذهاب دانشجویان در رفت و برگشت با قطار صورت پذیرفت و نهایتاً در صبح روز جمعه ۶ مهر کلیه دانشجویان به دانشگاه برگشتند.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 468 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code