معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: برگزاری دوازدهمین دوره روزنامه نگاری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۱ |
برگزاری دوازدهمین دوره روزنامه نگاری
به اطلاع علاقمندان به فعالیت در  نشریات دانشجویی می رساند، دوازدهمین دوره روزنامه نگاری در تاریخ های ۱۸ و ۲۳ مهر ماه به مدت ۱۶ ساعت برگزار می گردد.
گذراندن این دوره جهت صدور مجوز چاپ نشریات دانشجویی، برای صاحبان امتیاز، مدیران مسئول، سردبیران و شورای سردبیری نشریات الزامی می باشد.
دانشگاهیان برای شرکت در این دوره تا تاریخ ۱۵ مهر به طبقه دوم ساختمان ۱۵ خرداد مراجعه نمایند.
 جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن ۷۷۲۴۰۲۸۲ تماس حاصل فرمایید.۱
دفعات مشاهده: 48 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد