معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: برگزاری اردوی مشهد دانشجویان ورودی جدید کارشناسی ۹۷ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۱ |
برگزاری اردوی مشهد دانشجویان ورودی جدید کارشناسی
اردوی دانشجویان ورودی جدید کارشناسی در روزهای ۲ الی ۵ مهر ۹۷ با حضور حدود ۶۰۰ نفر از دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه علم و صنعت ایران، در پی اعلام فراخوان اردوی مشهد مقدس در سایت اصلی دانشگاه، بلافاصله پس از اعلام اسامی قبول شدگان مقطع کارشناسی، دانشجویان علاقه مند می توانستند از طریق سامانه اردوها در این اردو ثبت نام نمایند که در نهایت تا تاریخ ۲ مهر، در مجموع حدود ۶۰۰ نفر از دانشجویان در این اردو ثبت نام و مسافر این سفر معنوی شدند.​ گفتنی است هزینه ثبت نام دانشجویان ۴۰۰ هزار ریال اعلام شده بود.
در این اردو برنامه های متنوع فرهنگی، همچون زیارت های گروهی، نشست با اساتید و فارغ التحصیلان موفق، مسابقات مختلف علمی و ورزشی برای دانشجویان برگزار گردید.
ایاب و ذهاب دانشجویان در رفت و برگشت با قطار صورت پذیرفت و نهایتاً در صبح روز جمعه ۶ مهر کلیه دانشجویان به دانشگاه برگشتند.

۱

دفعات مشاهده: 89 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد