معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: برگزاری هفتمین دوره مناظره دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۱ |
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی علم و صنعت ایران، مرحله استانی دانشگاهی هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با شناسایی افراد راه یافته به مرحله منطقه ای به کار خود پایان داد .
پس از فراخوان ثبت نام هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، ۵۸۰ تیم چهار نفره دانشجویی برای حضور در این دوره از مسابقات اعلام آمادگی کردند که پس از برگزاری این مسابقات در مرحله استانی-دانشگاهی؛ از منطقه«تهران و البرز»، که شامل دانشگاه های الزهرا، تهران، خواجه نصیرالدین طوسی، علم و صنعت ایران، امام صادق(ع)، امیرکبیر، دانشگاه شهید بهشتی، صنعتی شریف و البرز است ۱۲ تیم، از منطقه«شرق و جنوب» که شامل استان های خراسان رضوی و جنوبی و شمالی، سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، یزد و چهار محال و بختیاری است، ۱۶ تیم، از منطقه «شمال و شمال غرب»، که شامل استان های اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی، زنجان، قزوین، گیلان و مازندران است، ۱۴ تیم و در نهایت از منطقه «غرب» کشور که شامل استان های قم، صنعتی اصفهان، چهار محال و بختیاری، فارس، همدان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، مرکزی، کردستان است؛ تعداد ۱۶ تیم توانستند به مرحله ی منطقه ای راه پیدا کنند.
در همین راستا و پس از برگزاری موفق مرحله دانشگاهی این مسابقات با حضور ۱۰ تیم، برای اولین بار دانشگاه علم و صنعت ایران میزبان مرحله منطقه­ای مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران گردید. این مرحله از مسابقات در تاریخ ۲۸ و ۳۰ مهرماه با حضور ۱۲ تیم برتر از دانشگاه­های استان تهران و البرز برگزار می­ گردد.
لازم به ذکر است، تیم اندیشه که بعنوان تیم برتر این مسابقات در مرحله دانشگاهی انتخاب شده بود، نماینده دانشگاه علم و صنعت ایران در این مرحله است. به امید موفقیت این تیم و صعود آنها به مرحله کشوری.

دفعات مشاهده: 52 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد