رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: برگزاری نشست دانشجویان دکتری ورودی جدید با هیات رییسه دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۰ |

برگزاری نشست دانشجویان دکتری ورودی جدید با هیات رییسه دانشگاه

نشست دانشجویان دکتری ورودی 97 با هیات رییسه دانشگاه، روز دوشنبه نهم مهرماه 1397 در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.
این نشست به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و به منظور طرح موضوعات مرتبط با مسایل آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی دانشجویان دکتری ورودی جدید و با حضور دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، معاونان آموزشی، پژوهشی، دانشجویی، اجتماعی و فرهنگی، اداری، مالی و مدیریت منابع و بین الملل دانشگاه و همچنین مدیر دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از مدیران دانشگاهی برگزار شد.
در این نشست ابتدا دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، ضمن تبریک بابت پذیرفته شدن دانشجویان حاضر در جلسه در مقطع دکتری و آرزوی توفیق برای آنها، به تبیین نکاتی از برنامه راهبردی دانشگاه و کسب رتبه های برتر توسط دانشگاه در ارزیابی های بین المللی پرداخت. وی با اشاره به اینکه دانشگاه علم و صنعت ایران، برنامه محور و در نظام های مختلف رتبه بندی جهانی، حایز رتبه های اول تا پنجم کشور در بین دانشگاههای صنعتی است، گفت: این دانشگاه به عنوان یک دانشگاه صنعتی، فعالیت های برجسته ای در ماموریت های خاص خود داشته است و خوشبختانه جایگاه مناسبی در عرصه بین المللی پیدا کرده است که ان شاء الله همین روال با سرعت بیشتر با همکاری اعضای هیات علمی و شما دانشجویان مقطع دکتری به عنوان پیشران های پژوهشی دانشگاه، ادامه یابد.
رییس دانشگاه با تذکر این مطلب که وزارت علوم از پنج دانشگاه برتر کشور برنامه هایی درخواست نموده تا با اجرای آن، ظرف 5-4 سال آینده بین 200 دانشگاه برتر جهان قرار گیرند، ابراز امیدواری کرد همچنان شاهد ارتقای جایگاه بین المللی دانشگاه باشیم.
دکتر ذاکری در بخش دیگر سخنان خود به آمار بالای اشتغال دانش آموختگان دکتری دانشگاه اشاره کرد و افزود: افتخار می کنیم تعداد زیادی از دانش آموختگان دکتری ما، عضو هیات علمی دانشگاههای داخل و خارج از کشور هستند. وی به دانشجویان توصیه کرد با ترسیم افقهای بلند، از بدو ورود خود تلاش کافی داشته باشند تا بتوانند در زمان مناسب، دانش آموخته شده و شاهد فعالیت آنها در مجامع علمی کشور باشیم.

سپس حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد (مدیر دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)، سخنان کوتاهی ایراد کرد. وی با اشاره به مواجه بودن کشور با یک سلسله مشکلات پیچیده، برخی مشکلات را ناشی از دشمنی دشمنان و برخی را ناشی از ضعف های داخلی دانست و تصریح کرد: برای برطرف کردن ضعف های داخلی، همه چیز به امکانات بستگی ندارد همانگونه که بسیاری از افراد بزرگ در تاریخ که کارهای بزرگی کردند از امکانات برخوردار نبودند و امام علی علیه السلام لطافت و دقت در برنامه ریزی، بسیار کارسازتر از امکانات است.
در ادامه نشست، دکتر واحدی (معاون آموزشی)، با اعلام آمار پذیرفته شدگان 97 دانشگاه به تفکیک مقاطع گفت: امسال 900 نفر دانشجوی کارشناسی جدید، بیش از 2000 نفر کارشناسی ارشد و قریب به 220 دانشجوی دکتری به خانواده بزرگ علم و صنعت ایران اضافه شده اند. وی سپس به تبیین مهمترین نکات آیین نامه های آموزشی دانشجویان دکتری پرداخت و متذکر شد سنوات مجاز دکتری، 8 نیمسال است که یک نیمسال را نیز دانشگاه اضافه می کند و اضافه بر آن، مشمول پرداخت شهریه خواهد بود. همچنین دانشجویانی که معدل دروس آنها، بالاتر از 17 باشد از امتحان کتبی آزمون جامع معاف هستند و این اختیار داده شده است. تاریخ آزمون جامع نیز حداکثر تا پایان نیمسال سوم می باشد.
در ادامه نشست، دکتر محمدی (معاون پژوهش و فناوری)، با تاکید بر نقش دانشجویان دکتری در موفیقت دانشگاه و ضمن تبیین موقعیت دانشگاه در نظامهای رتبه بندی جهانی، به معرفی بخش های مختلف معاونت پژوهش و فناوری از جمله امورپژوهشی، مرکز رشد، مرکز اسناد علمی و اطلاع رسانی و دفتر علم سنجی و تشریح فعالیت های آنها پرداخت.
وی در خصوص مرکز اسناد علمی و اطلاع رسانی دانشگاه گفت: امیدواریم امسال بتوانیم این مرکز که شاید بهترین کتابخانه در سراسر کشور باشد را افتتاح کنیم. وی در خصوص دفتر علم سنجی نیز توضیح داد: این دفتر از سال گذشته در مرکز اسناد علمی و اطلاع رسانی به منظور تعیین راهکار بهبود کیفیت تولیدات علمی و مشاوره به اعضای هیات علمی و دانشجویان تاسیس شده است.
دکتر اکبری (معاون دانشجویی) در ادامه نشست به توضیح خدمات این معاونت به دانشجویان و از جمله تبیین خدمات وام های دانشجویی و وام های ویژه دانشجویان دکتری و شرایط آنها پرداخت.
دکتر شریعت (معاون فرهنگی و اجتماعی) نیز با تاکید بر اینکه دغدغه های دانشجویان دکتری برای ما بسیار مهم است و شما دانشجویان امروز، همکاران، محققان، اساتید و پژوهشگران فردای کشور هستید، از راه اندازی پرتال جدید معاونت فرهنگی در آینده نزدیک و اختصاص اعتبار فرهنگی برای دانشجویان خبر داد.
در ادامه، دکتر یقینی (رییس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه)، با بیان تغییر ساختار سازمانی دانشگاه به دلیل اهمیت قایل شدن هیات رییسه برای بحث IT، گفت: در گذشته مرکز کامپیوتر زیر نظر معاونت پژوهش و فناوری بود و در ساختار جدید، مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات، مستقیما زیر نظر حوزه ریاست دانشگاه قرار گرفته و در حال بازنگری خدمات و امکانات آن هستیم که بتوانیم با رویکرد مبتنی بر برنامه با هدف کمک به اجرای برنامه راهبردی دانشگاه به پیش رویم و می خواهیم تحولی در حوزه آی تی دانشگاه ایجاد کنیم.
در پایان جلسه، دکتر ذاکری به تبیین برنامه های تشویقی دانشگاه برای ازدواج دانشجویان دکتری پرداخت و از افزودن یک نیمسال به سنوات مجاز دانشجویان دکتری متاهل و دو برابر شدن وام دانشجویی دانشجویان دکتری، بعد از ازدواج خبر داد. وی همچنین از مصوبه هیات امنا مبنی بر پرداخت سه برابری کار دانشجویی برای دانشجویان دکتری خبر داد.
برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با هیات رییسه و نمایش کلیپ ثبت نام دانشجویان دکتری ورودی جدید، از دیگر بخشهای این نشست بود.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 370 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code