رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: برگزاری همایش آشنایی با فناوری فضایی در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۰ |

برگزاری همایش آشنایی با فناوری فضایی در دانشگاه علم و صنعت ایران

همایش آشنایی با فناوری فضایی و توانمندی های فضایی کشور شنبه 14 مهر از ساعت 13 الی 16 با سخنرانی رئیس سازمان فضایی کشور در آمفی تئاتر دانشکده ریاضی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود.
از جمله محورهای این همایش می توان به فعالیت های بین المللی حوزه فضا، چرخه فناوری فضایی، انقلاب صنعتی فضایی، انواع ماهواره و کاربردهای آن و اکتشافات فضایی اشاره کرد.
دکتر مرتضی براری، رئیس سازمان فضایی ایران، مهندس مجتبی سرادقی معاون سازمان فضایی ایران، دکتر علی صادقی نائینی معاون توسعه کاربرد و خدمات فضایی ایران، دکتر حسین شهرابی فراهانی، مدیر سابق گروه فضایی صاایران، دکتر احمدطالب زاده، معاون سابق سازمان همکاری های بین الملل فضایی آسیا و اقیانوسیه و دکتر محمد سلیمانی مدیر گروه رشته مهندسی فناوری ماهواره دانشگاه علم وصنعت ایران از جمله سخنرانان همایش مذکور هستند.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 286 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.33 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789