رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: دانشگاه علم و صنعت ایران میزبان مرحله منطقه ای مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۸ |

مرحله استانی- دانشگاهی هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با شناسایی افراد راه یافته به مرحله منطقه ای به کار خود پایان داد.

پس از فراخوان ثبت نام هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، 580 تیم چهار نفره دانشجویی برای حضور در این دوره از مسابقات اعلام آمادگی کردند که پس از برگزاری این مسابقات در مرحله استانی- دانشگاهی؛ از منطقه «تهران و البرز» که شامل دانشگاه های الزهرا، تهران، خواجه نصیرالدین طوسی، علم و صنعت ایران، امام صادق (ع)، امیرکبیر، دانشگاه شهید بهشتی ، صنعتی شریف و البرز است 12 تیم، از منطقه «شرق و جنوب» که شامل استان های خراسان رضوی و جنوبی و شمالی، سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، یزد و چهار محال و بختیاری است، 16 تیم، از منطقه «شمال و شمال غرب»، که شامل استان های اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی، زنجان، قزوین، گیلان و مازندران است، 14 تیم و در نهایت از منطقه «غرب» کشور که شامل استان های قم، صنعتی اصفهان، چهار محال و بختیاری، فارس، همدان، کرمانشاه، لرستان، ایلام ، مرکزی ، کردستان است؛ تعداد 16 تیم توانستند به مرحله ی منطقه ای راه پیدا کنند.
در همین راستا و پس از برگزار ی موفق مرحله دانشگاهی این مسابقات با حضور 10 تیم ، برای اولین بار دانشگاه علم و صنعت ایران میزبان مرحله منطقه ای مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران گردید. این مرحله از مسابقات در تاریخ 28و 30 مهرماه با حضور 12 تیم برتر از دانشگاههای استان تهران و و البرز برگزار می گردد.
لازم به ذکر است ، تیم اندیشه که به عنوان تیم برتر این مسابقات در مرحله دانشگاهی انتخاب شده بود، نماینده دانشگاه علم و صنعت ایران در این مرحله است.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 267 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789