برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
معرفی گروه طرح و برنامه::
اخبار و رویدادها::
دبیرخانه شورای فرهنگی::
مطالعات وبرنامه ریزی فرهنگی::
کمیته راهبردی فرهنگی::
نظارت و ارزیابی فرهنگی ::
فضای مجازی::
معرفی کتاب ::
صوت و تصویر::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::
مدیریت ها

دانشگاه علم و صنعت

معاونت فرهنگی و اجتماعی

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

امور فرهنگی و فوق برنامه

مرکز مشاوره دانشگاه

دانشگاه ما

دفترارتبا ط بامدارس

نظرات خود را در مورد سایت ثبت کنید.

:: ابلاغ دستورالعمل برگزاری یازدهمین دوره جشنواره سراسری نشریات دانشجویی «تیتر۱۱» ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۷ |
دستورالعمل برگزاری «یازدهمین دوره جشنواره سراسری نشریات دانشجویی» با عنوان «تیتر ۱۱» و با شعار «عینیت در خبر، انصاف در تحلیل، آزادی در بیان» به دانشگاه‌های کشور ابلاغ شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی با عنوان "تیتر ۱۱" و با همکاری وزارت خانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود.
این جشنواره با هدف ظرفیت‌سازی در فعالان و علاقمندان نشریات دانشجویی و توسعه کمی و کیفی نشریات دانشجویی برگزار می شود. کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل کشور شامل دانشجویان دانشگاه‌های تابعه وزارتین بهداشت و علوم امکان حضور در این جشنواره را خواهند داشت.
یازدهمین دوره جشنواره نشریات دانشگاهی در سه بخش رقابتی، نمایشگاهی و برنامه های جنبی برگزار خواهد شد. بخش رقابتی شامل آثار برتر، نشریات برتر، فضای مجازی، بخش ویژه (نویسنده برتر و نشریه برتر) خواهد بود.
بنا به گزارش دبیرخانه جشنواره کلیه فرآیندهای این جشنواره اعم از دریافت آثار و داوری به صورت الکترونیک صورت می گیرد. متقاضیان شرکت در جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر ۱۱» می توانند از تاریخ ۲۱ مهرماه لغایت ۲۱ آبان ماه سال جاری نسخه الکترونیکی آثار خود را در سامانه دبیرخانه یازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی به نشانی titr11.ir بارگذاری نمایند.

دفعات مشاهده: 144 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789