مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

مصاحبه تخصصی دکترای برق 97

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه کارشناسی ارشد آقای میکائیل صبوحی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲ |
چکیده
با توجه به پیشرفت های صورت گرفته در صنعت و توسعه اتوماسیون صنعتی، می توان فهمید که انسان همیشه در تلاش بوده است که کار ها بصورت خودکار انجام شود و نیاز به انجام دستی کارها کاهش یابد. در این پژوهش به عیب یابی یکی از پر استفاده ترین اجزای صنعت یعنی ماشین دوار می پردازیم. طبق آمار موجود بیرینگ یکی از قسمت های ماشین دوار است که بیشترین پتانسیل خراب شدن را دارد، بنابراین بر آن شدیم تا روشی ارائه دهیم تا با استفاده از حسگر های لرزش و بصورت خودکار عیب یابی و جداسازی عیب این قسمت از ماشین دوار را به بهترین شکل ممکن انجام دهیم. روش پیشنهادی برای این کار استفاده از شبکه های عصبی عمیق می باشد که یکی از بروزترین روش های عیب یابی است که از سال ۲۰۱۵ به بعد با توجه به پیشرفت های صورت گرفته در عرصه سخت افزار های پردازشی و همچنین نرم افزار های موجود قابل استفاده شده است. رویه پایان نامه بدین صورت می باشد : در فصل اول این پایان نامه به بررسی پژوهش های انجام شده در حوزه عیب یابی ماشین دوار می پردازیم. سپس در فصل دوم با توجه به این که حوزه یادگیری عمیق حوزه تازه ای می باشد تصمیم گرفته شد که توضیحاتی مقدماتی در مورد این حوزه داده شود تا خواننده این مقاله بتواند پس از خواندن این مقاله آن را بیشتر توسعه دهد و یا حتی ممکن است ایده ای در ذهن خواننده در حوزه تحقیقاتی خود ایجاد کند. در فصل سوم به بررسی ست آپ آزمایشگاهی و ویژگی های داده برداری می پردازیم تا با جنس داده آشنا گردیم. در فصل چهارم به تشریح الگوریتم های استفاده شده که به ترتیب ANN ها ، DNN ها ، SAE ها ، SSAE ها ، SDAE ها و SSDAE ها می باشد می پردازیم و توضیح می دهیم که الگوریتم برنامه نویسی آن ها بصورت گام به گام چگونه است. در فصل آخر این به بررسی و مقایسه دقت این روش ها و تحلیل دلیل این برتری یا ضعف ها می پردازیم.
دفعات مشاهده: 182 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3844