مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مصاحبه تخصصی دکترای برق 98
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

گواهینامه HSE

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه کارشناسی ارشد خانم مهتاب فرجی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۲۴ |
چکیده
بیماری های قلبی عروقی شایع ترین علت مرگ و میر در جهان هستند. دریچه ی میترال، از جمله دریچه های قلبی است که درمعرض بیماری می باشد و ظهور بیماریهای دریچه ی میترال به تدریج روبه افزایش است. اکوکاردیوگرافی به عنوان تشخیص اولیه جهت ارزیابی بیماران مبتلا به بیماری های دریچه ی قلبی استفاده می شود. اکوکاردیوگرافی روشی غیرتهاجمی است که اطلاعات آناتومیکی و عملکردی از دریچه ی میترال را فراهم می آورد. استفاده از روش های دستی جهت تشخیص بیماری به تجربه ی پزشک و شرایط آناتومیکی بیمار بستگی دارد، از این رو استفاده از روش های خودکار با استفاده از کامپیوتر جهت تشخیص بیماری بسیار مفید می باشد. در این مطالعه، تشخیص بیماری تنگی دریچه ی میترال از روی تصاویر اکوکاردیوگرافی دوبعدی مورد بررسی قرار گرفته است. در تشخیص بیماری تنگی دریچه ی میترال ، پارامترهای مختلفی مورد ارزیابی قرار می گیرند. بطور کلی برای ارزیابی بیماری تنگی دریچه ای برای تمام دریچه های قلبی استفاده از روش تعیین مساحت دریچه بکار گرفته می شود. روش های مختلفی برای تعیین مساحت دریچه وجود دارد که برخی از آنها با استفاده از روش داپلر و برخی دیگر بطور مستقیم با استفاده از نمای محورکوتاه پاراسترنال انجام می شود. روش های مبتنی بر داپلر به شرایط فیزیولوژیکی بیمار بستگی دارد. روش مستقیم بدست آوردن مساحت، روشی رایج است. در این روش پزشک با ردیابی دستی سوراخ دریچه ی میترال در فریم وسط دیاستول، اندازه گیری ها را انجام می دهد. در این پژوهش، روشی برای تعیین فریم وسط دیاستول و همچنین ناحیه بندی دریچه ی میترال در نمای محورکوتاه پاراسترنال به صورت تمام خودکار مطرح شده است، که در نهایت می توان مساحت دریچه را به صورت خودکار تعیین کرد. در بخش دیگری از این مطالعه، از روش های شناسایی آماری الگو و کلاس بندی برای تشخیص بیماری تنگی دریچه ی میترال استفاده شده است، که نتایج قابل قبولی را نشان می دهد.
دفعات مشاهده: 153 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 3897