مدیریت دانشکده::
اخبار و رویدادها::
مستندات و فرمها::
تسهیلات پایگاه ::
مدیریت امور دانش آموختگان::
پیوند با دانشگاه

نظر سنجی در خصوص وب سايت دانشکده

تور مجازی دانشگاه

:: برگزاری جلسه معارفه دانشجویان ورودی سال ۹۷ مقطع دکتری با مسئولان دانشکده ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۸ |

جلسه معارفه دانشجویان ورودی سال ۹۷ مقطع دکتری با مسئولان دانشکده  مهندسی شیمی ، نفت و گاز روز شنبه مورخ ۱۰ شهریور برگزار گردید.
در این جلسه که با حضور دکتر قائمی (ریاست دانشکده) ، دکتر فیضی (معاون آموزشی دانشکده) ،دکتر ثباتی و مهندس بیگی (مسئول آموزش دانشکده) برگزار شد، ابتدا دکتر قائمی بعد از خیر مقدم به دانشجویان بحث جایگاه دانشگاه و دانشکده را در سطح کشور مطرح کردند و در مورد امکانات و توانمندی­های دانشگاه و دانشکده توضیحاتی را ارائه نمودند، در ادامه به اهمیت تحصیل در دوره دکتری پرداختند و توصیه­هایی به دانشجویان کردند. سپس دکتر فیضی در مورد مسائل و قوانین آموزشی توضیحاتی ارائه نمودند. در ادامه دکتر ثباتی در زمینه پژوهش در دوره دکتری و آئین نامه و قوانین پژوهشی صحبت کردند و سپس مهندس بیگی با ارائه فرم­های ثبت­ نام دانشجویان را در بحث ثبت نام و انتخاب واحد راهنمایی کردند و جلسه با پرسش و پاسخ دانشجویان خاتمه یافت.

دفعات مشاهده: 382 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3760