درباره‌ی تحصیلات تکمیلی::

ارزشیابی مدارک دانشگاه‌های خارج

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: فوری/ جلسه معارفه گروه بهینه سازی
:: یرگزاری نمایشگاه اختتامیه کلاسهای تابستانی فرزندان اساتید و کارکنان 24 مرداد 1397
:: اطلاعیه تکمیلی 2: برنامه زمانبندی ثبت نام کارشناسی ارشد 97
:: اطلاعیه تکمیلی شماره 1: ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی ارشد ورودی مهر 97
:: اطلاعیه ثبت نام ورودیهای مهر 97 کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی
نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: اطلاعیه زمان‌بندی ثبت‌نام کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ورودی ۱۳۹۷ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۴ |
بسمه تعالی

دانشجویان گرامی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ورودی ۹۷، ضمن تبریک قبولی به اطلاع می‌‏رساند همراه داشتن مدارک و فرمهای ذکر شده روی سایت pga.iust.ac.ir   و mech.iust.ac.ir در روز ثبت نام الزامیست (در صورت عدم ارائه مدارک و فرمها، ثبت نام بعمل نخواهد آمد).
ثبت نام مطابق جدول زمانبندی، در سالن امتحانات واقع در طبقه همکف دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.

ردیف روز تاریخ زمانبندی ثبت نام گرایش
۱ دو شنبه ۹۷/۰۶/۱۹ ۸:۳۰ الی ۱۲:۰۰ طراحی کاربردی هوافضا
۲ دو شنبه ۹۷/۰۶/۱۹ ۱۳:۳۰ الی ۱۵:۳۰ بیو مکانیک
ساخت و تولید
۳ سه شنبه ۹۷/۰۶/۲۰ ۸:۳۰ الی ۱۲:۰۰ تبدیل انرژی
۴ سه شنبه ۹۷/۰۶/۲۰ ۱۳:۳۰ تا ۱۵:۳۰ جلسه توجیهی کلیه گرایشها (اجباری)
دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی مکانیک

* لازم به ذکر است با توجه به انجام حضور و غیاب در جلسه توجیهی، عدم حضور شما موجب اختلال در انتخاب واحد و رویه‌‏های آموزشی آتی شما می‏‌شود و عواقب آن به عهده دانشجو می‌‏باشد. لذا خواهشمند است در جلسه توجیهی حتما حضور داشته باشید.

*قابل توجه دانشجویان گرایش بیومکانیک
دانشجویان گرایش بیومکانیک چنانچه در مقطع کارشناسی نیز در رشته مهندسی پزشکی (بیومکانیک) مشغول به تحصیل بوده‌اند (جهت تعیین دروس جبرانی) حتما ریز نمرات تایید شده خود را در زمان ثبت نام به کارشناس مربوطه تحویل نمایند.

*مدارک لازم برای ثبت نام:
همراه داشتن کلیه مدارک مندرج در سایت تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و صنعت ایران به آدرس pga.iust.ac.ir  الزامی می‌باشد.

دفعات مشاهده: 1076 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3754