معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: استقبال از دانشجویان دکتری ورودی 1397 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۲ |
مراسم استقبال از دانشجویان دکتری ورودی 97 برگزار شد
در روز شنبه، 10 شهریور 97، مراسم استقبال از دانشجویان دکتری جدید الورود برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه علم و صنعت ایران، در این مراسم که در مقابل درب اصلی دانشگاه و با حضور غرفه های مختلفی از معاونت فرهنگی، معاونت دانشجویی، مرکز مشاوره، دفتر شاهد و ایثارگر انجام شد، دانشجویان ضمن عبور از فرش قرمز و طاق نصرت، از خدمات مختلف بهره مند  شدند.
در غرفه معاونت فرهنگی، ضمن عرض تبریک و خیرمقدم به دانشجویان جدید الورود، بسته فرهنگی شامل فولدر چرمی سایز A4، کاغذ یادداشت کلاسوری، نقشه و بروشور معرفی دانشگاه، بَج سینه و خودکار به دانشجویان اهداء گردید.
سپس افراد به غرفه های مرکز مشاوره، جهت ارائه فرم کارنامه سلامت و غرفه معاونت دانشجویی، جهت مشاوره در خصوص امور مرتبط با وام، تغذیه و خوابگاه و در صورت نیاز به غرفه دفتر شاهد و ایثارگر مراجعه نموده و نهایتاً برای ثبت نام به دانشکده مربوطه راهنمایی شدند.
گفتنی است تعداد پذیرفته شدگان دکتری 97 روزانه و شبانه 13 دانشکده دانشگاه علم و صنعت، در مجموع 199 نفر و تعداد پذیرفته شدگان پردیس دانشگاهی (پردیس 2)، 31 نفر می باشد.

دفعات مشاهده: 171 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد