معرفی ::
اخبار و اطلاعیه ::
افتخارات::
تماس با ما::

کارایی سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
اطلاع رسانی به موقع فراخوان ها
دسترسی آسان به سایرسایت ها
به روز بودن اخبار و اطلاعات
پاسخ سریع به پرسش ها

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: برگزاری نشست رئیس دانشگاه با فعالین صنعتی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۷ |
جلسه ای با حضور رئیس دانشگاه، معاون پژوهش و فناوری، مدیر دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری، ۳۰ نفر از فعالین صنعتی و مدیران دفاتر ارتباط با صنعت دانشکده ها با هدف شناسایی مشکلات و موانع موجود و ارائه پیشنهاد جهت توسعه تعاملات صنعتی در پنجم شهریورماه ۱۳۹۷ در مجتمع فرهنگی امام خمینی برگزار شد.
از جمله موارد مطرح شده توسط حضار، به رسمیت شناخته شدن خروجی قراردادهای صنعتی در نظام ارزشی دانشگاه و پایان نامه های دانشجویی، استفاده از فضاهای در اختیار دانشگاه جهت پیشبرد فعالیت های صنعتی، راه اندازی زیر سیتمهای خدماتی، ایجاد کمیته تخصصی جهت بررسی معضلات صنعتی کشور، ایجاد دفاتر دانشگاهی در صنایع، ایجاد فرصت مطالعاتی صنعتی برای دانشجویان دکتری، ایجاد صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری صنعتی، سرمایه گذاری و بازاریابی برای محصولات فناوری شده می باشد.
در پایان آقای دکتر ذاکری ضمن تشکر از حضار که توانسته اند مسیری را برای ارتباط دادن فعالیت های آموزشی و پژوهشی با صنایع شکل دهند خواستار گسترش فعالیت ها و درگیر نمودن سایر اعضای هیات علمی بودند.
ایشان همچنین فرمودند با توجه به آنکه  ارتباط با صنعت یک شاخص مهم در ارزیابی دانشگاهها  می باشد می بایست قله های توانمندی دانشگاه را شناسایی و حمایت نمود. همچنین با توجه به تاکید مقام معظم رهبری به انجام فعالیت های صنعتی در جهت حل مشکلات صنعت و برطرف نمودن موانع موجود از جمله تغییر در آئین نامه های مرتبط، ابراز امیدواری کرد موانع و مشکلات اجرایی ارتباط با صنعت با همراهی و  همفکری اعضای هیات علمی برطرف گردد.

دفعات مشاهده: 87 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3754