معرفی ::
اخبار و اطلاعیه ::
افتخارات::
تماس با ما::

کارایی سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
اطلاع رسانی به موقع فراخوان ها
دسترسی آسان به سایرسایت ها
به روز بودن اخبار و اطلاعات
پاسخ سریع به پرسش ها

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: بازدید از گروه صنعتی شهید عارفی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۳ |
در تاریخ بیست و هشتم مرداد سال ۱۳۹۷ به منظور بسط و توسعه ارتباطات موثر با صنایع مختلف، بازدیدی با حضور تعدادی از اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه با همراهی مدیر دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از گروه صنعتی شهید عارفی – سازمان توسعه منابع انرژی توان-  به عمل آمد.
در ابتدای بازدید توضیحاتی در زمینه عمده فعالیت­های آن مرکز از جمله تولید و استحصال مس، سرب و صنعت نسوز توسط آقای دکتر شهریور ارائه گردید.  سپس آقای دکتر داودی ضمن تشکر از همکاری صمیمانه مدیریت محترم صنعت و همکاران گرامیشان در برگزاری جلسه و بازدید، به نتایج مثبت بازدیدهای قبلی از سایر مجموعه های صنعتی سازمان توسعه منابع انرژی توان اشاره داشته و اساتید محترم بازدید کننده و تخصص های آنها بطور مختصر معرفی شدند. پس از آن بازدید میدانی از قسمت های مختلف از جمله مجموعه تولید مواد نسوز، تولید مس و حوضچه­های کاتد مس انجام و در جلسه ای که بعد از اتمام بازدید برگزار گردید، اساتید نقطه نظرات خود را عنوان و مسئولین مرکز در مورد اجرای پروژه های مختلف از جمله بازیافت فلزات گرانبها با دانشگاه اعلام آمادگی نمودند. همچنین مقرر گردید اولویت­های پژوهشی آن مجموعه به دانشگاه اعلام و اساتید محترم نیز پروپوزالهای مورد نظر خود را ارائه نمایند.
با توجه به اینکه بخشی از فعالیت­های این گروه صنعتی به محل جدید واقع در گرمسار منتقل شده است، مقرر گردید هماهنگی های لازم جهت بازدید از محل جدید فراهم گردد.
دفعات مشاهده: 87 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3754