حدیث از حضرت مهدی(ع)
بار الها! توفیق بندگی و دوری از گناه و نیت پاک و شناخت حرام را به ما عطا فرما، و با هدایت و استقامت در راهت گرامیمان بدار. (المصباح للکفعمی، ص 281)

:: مراسم تجلیل از آزادگان دانشگاه برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۲۹ |
مراسم تجلیل از آزادگان دانشگاه برگزار شد

بیست و هشتم مردادماه 1397، با حضور رییس و هیات رییسه دانشگاه، مراسم تجلیل از آزادگان دانشگاه در سالن کنفرانس ریاست برگزار شد.
در این مراسم ابتدا دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، با تسلیت سالروز شهادت امام محمد باقر علیه السلام، علت هماهنگی برگزاری این مراسم در روز شهادت امام پنجم را تلخی های دوران اسارت آزادگان عزیز عنوان کرد و از آزادگان حاضر در جلسه خواست با ارایه نقطه نظرات و انتظارات خود از دانشگاه، در مدیریت دانشگاه مشارکت فعال داشته باشند. در ادامه جلسه همزمان با صرف ناهار، آزادگان دانشگاه به طرح خاطرات خود از دوران جنگ تحمیلی و اسارت در عراق پرداختند و یاد رشادتها و دلاوریهای رزمندگان اسلام را گرامی داشتند.
در پایان با اهدای لوح و هدایا از دکتر ذهبیون، دکتر سرپولکی، دکتر چلداوی و مهندس علم جمیلی به عنوان آزادگان زندان شاه و عراق تجلیل به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 72 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3781