درباره استعداد درخشان::

لیست مجلات معتبر ISI

علمی وپژوهشی

منابع دیجیتال

:: اسامی پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد بدون آزمون دانشگاه علم و صنعت ایران در سال تحصیلی 98-97 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۷ |
اسامی پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد بدون آزمون استعدادهای درخشان
دانشگاه علم و صنعت ایران سال تحصیلی 98-97
به اطلاع می رساند، اسامی پذیرفته شدگان اولیه دوره کارشناسی ارشد بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه علم و صنعت ایران در سال تحصیلی 98-97 ، مطابق لینک زیر اعلام می گردد.
لازم به ذکر است، قبولی نهائی پذیرفته شدگان منوط به احراز شرایط صلاحیت عمومی و تایید سازمان سنجش آموزش کشور می باشد.
 نحوه و تاریخ ثبت نام متعاقبا اعلام خواهدشد.
با آرزوی موفقیت و بهروزی
  دفتر استعدادهای درخشان
دفعات مشاهده: 2620 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code