مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

مصاحبه تخصصی دکترای برق 97

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه دکتری آقای عابد خراسانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۸ |
چکیده
واسط های مغز -کامپیوتر (BCI) یک روش موثر در کنترل سیستم خارجی بر اساس فرمان های مغزی با هدف توانبخشی حرکت در بیماران ضایعه نخاعی می باشد. هدف پروژه حاضر ارائه تکنیک های مهندسی در راستای بازیابی حرکت دست به صورت ارادی بر اساس یک ارتباط مصنوعی بین مغز  عملگر خروجی می باشد. ثبت اطلاعات مغزی با استفاده از الکترودهای چند کاناله داخل قشر مغز انجام شده و با مدلهای محاسباتی قصد حرکت حیوان استخراج می شود. در بخش ابتدایی پروژه اطلاعات مربوط به نیروی دست حیوان از روی سیگنال پتانسیل میدانی محلی (LFP) چند کاناله استخراج شده و نیروی تخمینی به طور پیوسته برای کنترل یک بازوی مکانیکی استفاده شده است. در بخش دوم پروژه سیستم توانبخشی مغز طناب نخاعی برای کنترل تحریک الکتریکی نخاع پس از آسیب نخاعی بر اساس اطلاعات حرکتی استخراجی از مغز ارائه شده است. ما همچنین از روش های تحریک اپیدورال سطح طناب نخاعی بدلیل ایجاد انقباض های مقاوم در برابر خستگی و ایجاد حرکت های سینرژیک طبیعی در عضلات استفاده کردیم. نتایج نشان می دهد سیستم کنترلی تحریک اپیدورال نخاع بر اساس اطلاعات LFP چندکاناله به طور قابل توجه عملکرد حرکت دست را بعد از آسیب نخاعی بهبود بخشیده است.
دفعات مشاهده: 190 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3858